Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marita Jowita

Niemiła obsługa w Douglasie

Polecane posty

Gość Marita Jowita

Ja nie wiem czy tylko ja mam takie szczęście? i nawet napisze miasto a konkretnie GALAXY Szczecin,Panie tam obsługujące panosza sie po tej perfumerii i z wielka łaska pokaża produkt godny uwagi,byle jak najdroższy i najlepiej żeby kończył mu sie termin,nie wspomne że próbki daja z taka łaska jakbym ich prosiła żeby mi swój krem oddały :o:o oczywiście gdy kupi sie coś powyżej 100 zł (chodzi mi o kosmetyki) to też wielki grymas na twarzy i zażenowanie ze za malo do premii dojdzie.Irtujące sa na maksa,dodam że jeśli wejde tam z jakaś torba akurat z zary czy kazar to leca jak muchy do gówna i nie dadza na krok odejść a jak już sobie coś chce kupić i poprosić o próbke do której mam prawo bo chyba po to sa testery to wielka łaska i od razu ich uśmiech znika z twarzy,ale dzisiejsza sytuacja już przerosła wszystkie!!! Poszłam sobie po balsam do ciała za który zapłaciłam 69 zł - dla jednych mało dla innych dużo nieważne ale przede mna była babka w kasie która zapłacila ponad 600zł i dostała mustum próbek w tym nowy zapach chanela którym byłam zainteresowana,gdy Pani zaczela mnie kasować wrzućiła mi na odwal sie jakiś krem z AA :O:O zapytałam czy moge prosić o próbke zapachu bo jestem zaiteresowana a ta do mnie ŻE JUŻ NIE MA,SKOŃCZYŁY sie nagle :o masakra jakaś średnio w mc wydaje tam ok 300 zł zależy co kupuje a mimo to czlowieka traktuja jak intryuza,to moje ostatnie zakupy tam,wole już spehore!

Gość a ty ciagle o tym samym
Idz do kierownika a nie sie zalisz na kafe.

Gość Marita Jowita
co? jestem na tym forum pierwszy raz

To tylko nick,nie do ciebie :O

A w ogole nie rozumiem takich osob jak ty,zamiast pojsc i zglosic swe zale kierownikowi,to mulisz na kafe i pewnie jeszcze znajomym bedziesz naokolo opowiadsc jak to cie potraktowaly panie z douglasa.

bo biedota przylazi probek na gape zużyje a kupi cos za piuntkie a nameczy sprzedawczynie , lazi po sklepie smrod rozsiewa ze juz nawet zapachu tych perfum nie czuc. ile mozna?

Gość gość
Dnia 24.10.2012 o 22:40, Gutekszoł napisał:

bo biedota przylazi probek na gape zużyje a kupi cos za piuntkie a nameczy sprzedawczynie , lazi po sklepie smrod rozsiewa ze juz nawet zapachu tych perfum nie czuc. ile mozna?

Hehe pani z Douglasa na posterunku 😛