Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Diabełek 31 men

dlaczego kobiety udają ORGAZM???

Polecane posty

Pomyśl ze on też do konca nie jest facetem nie potrafiąc zrobić dobrze swojej partnerce.... Ja tylko nie rozumiem jak można nie zauważyć ze kobieta udaje orgazm... chyba ze jest sie jedną jedyna kobieta faceta przez całe zycie i całe zycie udaje

Gość kasia.,.,
A jak nie wyjdzie? Jak nie bedzie czul sie w 100% facetem i pojdzie do takiej u ktorej bedzie mogl sie spelnic, Po dwuch latach mowienia prawdy i ciaglych prob chcial odejsc .Ja czuje wszystko , nie mam problemu z podnieceniem i lamaniem tabu. Kurcze nie jestem jeszcze taka stara moze to z wiekiem przyjdzie , trzeba nad tym pracowac.

Gość Diabełek 31 men
Kasiu Tak w duzym stopniu to to twoja wina przez takie twoje podejscie! Tobie też sie cos nalezy. Wiesz co popros go by tak godz przed sexem strzepał sobie a potem sie z tobątkochał zobaczysz ze wtedy dojdziesz.

GÓWNO PRAWDA! Może ja bzykac i 4 godziny nie umiejętnie a ona nie dojdzie. Ale wcale nie masz znim orgazmów? Łechtaczkowych tez nie?

Gość kasia.,.,
Mi sie wydaje ze za szybko sie podniecami i potem nie ma kolejnego etapu i moje podniecenie opada a wiadomo ze orgazm rodzi sie w glowie. Wiem ze mam bo sama odkrylam takze jesli chodzi o sprawy fizyczne organizm prawidlowo dziala

Gość mezatka ze stazem
kasiu wspolczuje ci, a nie jest tak ze przyzwyczailas swojego faceta do dobrego? U mnie jest tak ze czasem ja daje wiecej ,a czasem moj luby, nie ma reguly, lubie dominowac w lozku i to mnie kreci,co nie znaczy ze czasem "leze jak kloda " i sie zapominam bo tak mi jest dobrze,

Gość kasia.,.,
to moj pierwszy facet moze to tu tkwi problem.Ja jestem jego 8 partnerka .Masz racje nawet 4 h nie pomaga jak mi po pewnym czasie podniecenie spada.Nawet miejsca "zakazane"dzialaja na chwile.Moj facet jest w zblizonym do mnie wieku.Podobno starsi faceci bardziej skupiaja uwage na partnerce.Moze dorosnie

Gość Diabełek 31 men
Kasia a robisz to czasem z innym partnerem albo partnerką???

Niestety jak się przy 7 partnerkach niczego nie nauczył, albo one go nie nauczyły to i ty niczego go nie nauczyłas. Skupiają się starsi bo mają pare partnerek za soba które ich czegoś nauczyły już. I wiedza jak i którędy droga. Jak sie szybko podniecasz, nie przejmuj się tym a zamiast sie spieszyć spróbujcie powoli do celu, jesli sama umiesz dojśc ze sobą to może zrób to podczas seksu? Podotykaj sie gdzie trzeba

Gość kasia.,.,
Mysle ze teraz czas wziac sie za siebie i oczekiwac i brac brac brac

Gość mezatka ze stazem
moj pierwszy partner byl w moim wieku i dawal wiecej, i zawsze skupial sie nademna i moimi potrzebami a swoja droga przyawyczil mnie do dobrego;)

Gość kasia.,.,
sama umie i to robie tak to nie wiem czy bym juz niezwariowala:)

On się niczego już nie nauczy, bo myśli że jest super przecież masz ograzm. A może to Ty nie do końca znasz siebie? Nie naprowadzasz go? Nadal nie pojmuje jak facet co miał 7 babek wczesniej nie odczuwa ze udajesz orgazm.

Gość kasia.,.,
Widze ze musze powiedziec pierwsza ja a potem Ty:) Przeciez kocha i bedzie chcial by mi dobrze bylo.

Gość Diabełek 31 men
Kasia fakt ty niepoznałas życia nie wiesz czego wymagać skoro to twójtpierwszy:-S masakra:-S Jej będzie cięzko ciebie uratować, ale napewno nie jestes na straconej pozycji;-):-*

A to nie wiedziałas, że w seksie jest zasada panie przodem? Moj facet musi mi zrobic dobrze jeszcze przes tym jak we mnie wejdzie, chyba ze jetsem tak nagrzana że wiem że 3 ruchy i dojde, wtedy można szybką akcje robić

Gość kasia.,.,
nie wiem jak on mnie tam dotyka to albo nic nie czyje albo mnie laskocze albo mnie boli albo w ostatniej sekundzie przed sie zatrzyma i klapa.Tak samo jest z sexem czuje ze jest juz tuz tuz to mu sie pozycji zachciewa zmieniac.Wstydze sie tez tego ze szybko robie sie mokra a wiadomo ze klasyczny sex nie jest jedynym sexem. Mysle ze powinnam przesta cmyslec i sie odprezyc i sie nie wstydzic ze nie dojde.

Gość mezatka ze stazem
widac ze dziewczyna ma rozum to i poradzi sobie z tym problemem, po prostu lez i pachnij;)

To chyba dobrze ze szybko robisz sie mokra, nie wiem w czym problem? Więc jak juz czujesz tuż tuz tuż to powiedz ze ma nic nie zmieniac i robić tak jak jest teraz właśnie. Ile masz lat? Dokładnie niech on sie Tobą zajmie!

Gość kasia.,.,
Widzisz bo zawsze ja zaczynalam , nie mialam doswiadczenia z innymi i poprosty sie wyspecjalizowalam w dogadzaniu jemu a nie nauczylam sie myslec o sobie. Ale to sie zmieni:) dzieki wszystkim za rady. Poprosti czlowiek oglada rozne filmy w celu edukacyjnym a tam jest jak jest:)

Gość mezatka ze stazem
twoj facet powinien byc dumny ze jestes taka mokra!

Gość kasia.,.,
24lata mam pierwszej mlodosci juz nie jestem:) powiem mu czego pragne i ze to moj dzien i sie ma mna zajac a jesli to zrobi kolejny dzien bedzie jego.

Gość kasia.,.,
ja wiem ze ja mu sie podoba wiem ze go podniecam wiem ze na innych dzialam. mam jakis skryty kompleks chyba z ktorym sobie poradzic nie umie bo nie moge go zlokalizowac a co do tej mokrosci to podczas sexu oralnego czuje sie skrepowana bedac taka mokra

Powiem Ci że ja z czasem wiem że trafiałam na dupowatych facetów, z orgazmem miałam problemy a sama ze sobą dochodziłam w 2 albo 3 minuty, aż trafiłam na faceta po 30, który położył mnie i meczył tak długo aż doszłam.

Gość Diabełek 31 men
Kasia A ile masz lat?

Gość mezatka ze stazem
kasia powiem ci ze mi kiedys sie trafil facet "kloda" doslownie lezal i czekal i jedna pozycja ,oral owszem ale tylko ja jemu, no i te przekonania ze jak bedzie to robil po ciemku ,jedna pozycja to mniejszy grzech;) normalnie cudak!