Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Diabełek 31 men

dlaczego kobiety udają ORGAZM???

Polecane posty

Gość kasia.,.,
Bo sa ludzie ktorzy sa w jednej dziedzinie dobrzy a w innej im nie idzie i tyle:) Jak w piosence not fair:)Przepraszam diabelku to twoj watek byl a ja tu sie wtracilam

hahah ja kiedyś miałam takiego co chciał wchodzić tylko na sucho, i mowił ze jak dotyka łechtaczke to go palec łaskocze i nie może tego robić...

Gość kasia.,.,
?Moj chce bym ja na nim byla a ja cholera tak nie lubie nie wiem dlaczego ale wole jak facet wie co robi, lubie ta dzikosc zaskoczenie, zwierzecasc a nie ze myszka na kota poluje.

Gość kasia.,.,
a i mowil cos o 3:P ze to jego fantazja moze to jest pomysl na moj problem hahahaha taki zart:)

Gość mezatka ze stazem
Marrika tez wynalazek, dodam jeszcze ze chcial mnie do ksiedza zaciagnac na pogadanke jaka to ja rozspustna jestem;) kasia badz otwarta,nie jeden marzy o takiej mokrej cipce, uwierz mi,

Gość Diabełek 31 men
Ej dziewczęta mokra cipka jest super. Ale powiem jako facet ze jak jest zbyt mokra to też nie jest dobrze bo wtedy facet nie czuje szparki. Ale ok powiedz nam tu kasieńka jakie masz fantazje a potem powiedz to jemu.

Gość kasia.,.,
no tak.. sa pozycje w ktorych latwiej dojsc podobno ale na wszystkie kobiety co innego dziala

Gość kasia.,.,
jest jeszcze pare miejsc na mojej liscie:) moze jakie sa wasze najdziwniejsze miejsca gdzie doszlo do zblizenia?:P

Gość mezatka ze stazem
ja tam kiedys swojemu staremu wyslalam filmik jak sie pieszcze ,tak go to nakrecilo ze zerwal sie z pracy i wpadl domu i normalnie mnie "zerznal" ;) za kare ;)

Gość Diabełek 31 men
W pociągu. A twoje miejsca?

Gość kasia.,.,
hahahahah ja raz powiedzialam na kolacji przy swiecach ze nie mam na sobie majtek tez raz dwa jechalismy do domu wczesniej sprawdzil tylko czy nie klamalam:P

Gość Diabełek 31 men
A i w szkole jak chodziliśmy do sredniej szkoły

Gość kasia.,.,
z komunikacji to jedynie samolot mi zostal:) klatka schodowa, morze srodziemne, dach wierzowca.przebieralnia, zawsze o windzie marzylam nie wiem dlaczego

hahahha moj tez lubi mnie rżnąć za kare hahahahaha mi się czesto zdarza nie nosic majtek więc to yb nie podziałało.

bzykałas sie w autobusie?:D:D My w przebieralni też, gorzej ze nam babka weszła do przebieralni.

Gość kasia.,.,
sa rzeczy ktore nakrecaja same w sobie. Myslalam o jakims ladnym wdzianku pielegniarki albo uczennicy.Raz robilam striptiz ale malo profesjonalnie bo mnie to tak ubawilo ze nie umialam sie powstrzymac i wybuchlam smiechem

Gość mezatka ze stazem
dziwnych miejsc to moze nie bylo ale przymierzalnia,samochod, na plazy a raz w lesie facet sie nam przygladal ,dopiero jak skonczylismy to zauwazylismy gapi

Gość kasia.,.,
tak w pksie:) nie ma sie cyzm chwalic z tylu wiem ze w zimie to bylo bo bylo ciemno:P

Gość Diabełek 31 men
:-D a tak w autobusie tak!!! W trakcie jazdy przy wszystkich zajętych siedzeniach. Ukratkiem połozyla się na kolanach mych wyciągneła go i obciągneła z połykiem! Mysłałem ze oszaleje!!

Gość kasia.,.,
ponczochy ,pasy to z klasa:) a ja lubie klapsy: i brzydkie slowka i chyba tyle na sumieniu mam i cos na zasadzie delikatnego ale to bardzo delikatnego bdsm

hahaha tez lubie! Mamy widze wspólne upodobania. Tyle że mojemu jakoś cieżko brzydkie słówka przychodzą. Ostatnio jak powiedziałam zeby nazwał mnie suką to musiał sobie przerwe na papierosa zrobic

Gość kasia.,.,
no moj tez mnie szanuje ale jak go nakrece to czasem powie narazie jestesmy na etapie zerz... to juz mowi:) ale tez sie opracowalam . Nie wszystkie kobiety sa chyba takie jak my? Albo poprostu sie nie przyznaja

Z poprzednim facetem to sie po twarzach trzaskaliśmy, szanował ale nazywał jak chciałam. A ten mowi ze wcale nie ma oporów zeby mnie zwyzywac podczas seksu ale i tak tego nie robi. A ja to lubie jak nie wiem. Dobrze ze chociaz mnie za kłaki targa

Gość Diabełek 31 men
A któraś z was zrobiła robi to ze swoim facetem przez tel???

Gość kasia.,.,
ok trzeba isc spac:) dzieki za rozmowe i ze mnie zmotywowaliscie do dzialania.Weszlam na forum przypadkiem ale takie przyznanie sie do problemu nawet anonimowo odblokowalo mnie.bede walczyla o swoje:)

Gość Diabełek 31 men
Marika!!!! Miałem 2x taką która błagała by ją bić po twarzy i przeklinać! ale fakt było fantastycznie!!!