Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Diabełek 31 men

dlaczego kobiety udają ORGAZM???

Polecane posty

Gość Diabełek 31 men

Dlaczego??????

Gość hartam
Popieram, koles orgazm ma zawsze, laska... hym... albo w ogole, albo nieczesto, udaje po to by sprawic przyjemnosc partnerowi.. a takze.. by to przezywanie seksu bylo wspolne, niestety prawda jest smutna .. ja nigdy nie miałam orgazmu.. on zadowolony, ja zawidziona. pozdrawiam.

Gość Matacz,.,.,.,,.,...
nie miałas - to sie naucz przezywac orgazm , facet ci do tego nie potrzebny , aż tak nie potrzebny .

Gość Diabełek 31 men
To po co idą wogóle do łóżka skoro mają od początku w planie udać ten orgazm.

Gość Diabełek 31 men
Albo idą do łóżka z premedytacją bo mają w tym ukryty cel!!!

Gość hartam
ejej. chwila, to, ze kobieta nie przezywa orgazmu, wcale nie oznacza, ze nie moze bys przyjemnie. Ja np. bardzo lubie seks. porpostu.. podoba mi sie i to, ze nie miałam nigdy orgazmu pochwowego nie znaczy, ze moj seks jest beznadziejny! ;)

Gość Diabełek 31 men
Juz nawet nie chodzi o kase. Idzie do łożka bo np. Chce coś Albo opiera sie o biurko bo może dostanie awans albo podwyrzke...

Gość Diabełek 31 men
Nie trafiła na tego faceta???? A moze to wasza wina bo niepotraficie zrobić atmosfery????

Gość Diabełek 31 men
I co nagle zamilkły moje drogie panie????

Gość hartam
Słyszał ktoś z was kiedyś takie pojęcie jak "seks z miłosci" ?! Z tego co tutaj widzę , jest wam totalnie obce. ; p

E tam...prawda jest taka, ze kobieta musi nauczyc sie przezywac orgazm. Mi pomogl w tym dopiero moj 4 partner...przy pierwszych trzech poprostu nie umialam...sam sex tez byl przyjemny, ale bez tego przyjemnego zakonczenia jakis niepelny. Teraz dochodze za kazdym razem, czasami kilkakrotnie ;)

Gość Diabełek 31 men
Hartam A twój facet wie ze udajesz orgazmy?

Gość hartam
Zielono Niebieska - zazdroszcze! dokładnie tak jak mowisz, seks jest przyjemny, ale zostaje takie jakies poczucie 'nienasycenia'. Jak sie tego nauczyłas?

Gość hartam
Może nie tyle co udaje, ale troche podkoloryzuje to jak jest mi dobrze, wie, ze nie mialam nigdy takiego o jakim marze ^^

bo nie dorosły do rozpoczęcia współzycia, wstydzą się mówić o sowich potrzebach. Dla dzieci są książki a nie zabawa w dom.

Gość Diabełek 31 men
Ok orgazm nie jest kluczowy. Ok raz drugi trzecia. Ale potem brakuje tego tobie i idziesz na bok. To jest natura tego nie oszukasz!!!

Gość hartam
Może faktycznie trzeba sie tego nauczyc, ja wspołzyje dopiero od 2lat ;p Dodam, ze mam 20 lat i jestem seksowna brunetka hahah

Gość orgazmooowa babka
ja tam zawsze po wyplacie meza mam mega orgazmy

Gość hartam
diabelek , cos w tym jest, ale ja go kocham i mam nadzieje, ze nigdy mu tego nie zrobie, nawet jakby moja chec orgazmu byla niewiadomo jak olbrzymia : )

Wiesz, trafilam na bardzo cierpliwego faceta. Zabralam sie za sex jak z kazdym poprzednim..byleby to odbebnic ;) Ten nowy, od razu zauwazyl, ze traktuje sex jak wyscigi i mnie troche przyhamowal. Osiagnelam orgazm przy naszym pierwszym razie ;) Juz nawet nie pamietam dokladnie w jakiej pozycji, wiem tylko, ze myslalam wowczas, ze sie posiuralam :D Dopiero przy drugim razie zorientowalam sie, ze to bylo "to" ;)

Gość Diabełek 31 men
Tysiunia 24 ma racje!!!! Bo niedorosły. Chciały by cudownego sexu i księcia z bajki ale niechcą sie odsłonić i niepntrafią mowić o swoich fantazjach. A potem bo facet niepotrafi dogodzić. A że ona leży jak kłoda to już tego nie widzą...