Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdaaate:)

LUDZIE Z POZNANIA, proszę o najważniejsze wiadomości

Polecane posty

Gość magdaaate:)

jak tam się żyje, czy jest bardzo drogo, czy studentka ma szanse znaleźć tam pracę, proszę o takie podstawowe informacje,bo planuję po maturze tam się przeprowadzić, jednak jestem z drugiego końca polski i nie wiem czy sobie poradze

Gość sjkl
drogo jest.. ale z pracą dla studentów taka dorywcza, nie ma problemu ;), i jeśli chcesz wynajmowac pokój to polecam wcześniej szukać bo we wrześniu już wszystko idzie w góre

Gość wlkpgrl
Dokładnie tak jak w poście powyżej: drogo, ale żyje się ok bo jest sporo pracy. Poznań jest fajny bo to takie duże-małe miasto. Niby wszystko tu jest, a jest tak.. kameralnie ;)

Gość onazpyrówdsfs
Powiem krótko było tu fajnie do niedawna,na mieście były super imprezy a zarazem było mało awantur i pełna kultura,ostatnio coś się zmieniło życie nocne to ciągle bijatyki na starym mieście,jakaś nieprzyjemna atmosfera powstała.To tak a propo życia nocnego.Z pracą jest łatwiej niż w innych częściach polski,komunikacja z definicji jest dobra tylko przez remonty kaponiery teraz jest bałagan no i droga.

Gość wwewqewqe
to gdzie wy pracujecie że wam latwo z pracą??? Tutak praca jest tylko dla studentów, rencistów, itp... wg mnie z pracą jest najgorzej... no i ceny mamy niemozliwie wysokie niektórych rzeczy np. tramwaje, ja jezdzę rowerem, rowerem się dobrze jezdzi w Poznaniu bo tu dosc blisko wszędzie