Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pawelll36wroc

boje się o byłą kochanke

Polecane posty

Gość pawelll36wroc

w sumie to był czas w moim życiu kiedy straciłem głowe dla studentki która była na praktykach, miałem z nią bliski kontakt, później ona została przyjeta do firmy i długo trwała ta znajomość, puki nie postanowiłem to zakonczyć, żona się dowiedziała i zakonczyłem. ona nadal z nami pracuje, w ciągu tych 5 lat hmmm chyba tęskniłem za nią ale pracując razem jakoś przestałem zwracać uwage, po prostu ograniczylismy kontakty, ona się związała z kimś itp. jednak teraz w sumie martwie się o nią, znam ją trochę, wiem że ma problemy ze swoją emocjonalnością, leczyła się przed naszą znajomością na depresje maniakalną, widzę właśnie po niej, a znam ją że coś jest nie tak, zachowuje się nieco inaczej, nie przychodzi na imprezy w firmie, jest nerwowa, brak w niej jakiejkolwiek radości, wiem ze bierze tabletki wiec myśle że jakieś na depresje ale nie mam pewności. boje się że może sobie coś zrobić, wiem że ma problemy ze soba, mimo iż jest bardzo atrakcyjna ma ogromne kompleksy, nie pokazuje to ale wiem ze ma . jak powinienem się zachować czy olać to

Trzeba było nie bawić się ludźmi :) a teraz ponosisz konsekwencje swoich decyzji.

Gość pawelll36wroc
jakie konsekwencje

No takie, jak niepokój o nią chociażby. Taki tępy jesteś, że trzeba ci wszystko tłumaczyć? A kochankę jakoś bez problemu sobie załatwiłeś, czyli "obrotny" z ciebie chłopiec.