Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakmyślicie

Czy uważacie że spoufalanie sie z klientem jest dobre (niezależnie od branży)

Polecane posty

Gość jakmyślicie

Czy to pani w spożywczym, czy pracownika banku?

Gość Napisane w wątku
uczuciowym czyli chodzi o spoufalanie rozumiane jako podryw flirt?

Gość jest to żenujące
gonię własnie i karcę,kolezankę,która ma kontakt z klientami,co to za traktowanie obcego człowieka,pani Basiu Kasiu,panie Janku?i tak mi przedstawia te osoby,pytam to Twój znajomy?nie!tp z jakiej racji ja mam wchodzić w jakiś kontakt taki z blizsza osoba,skoro ona juz go tak traktuje to i ja powinnam piać z zachwytu i od drzwi o witamy witamy pani kRysiu,to zwykle lizanie duoopy nic innego,jak ktos inteligentny fałsz wyczuje z daleka

Gość ksyksssykssssssssssssy
brak profesjonalizmu

Gość ajcfj
oj tam oj tam jak fajny klient to whu not ? czas milej i szybciej zleci

To się nazywa budowanie relacji z klientem, głupie buce. Jeśli klient nie ma nic przeciwko to jest jak najbardziej ok. Klient nabiera stosunku emocjonalnego do firmy, a to oznacza, że nie zmieni jej tylko ze względu na obniżoną cenę gdzie indziej. Co innego, jeśli ktoś sobie nie życzy? Ale buce zawszemuszą kogoś skarcić i się dowartościować jacy to są wielcy profesjonaliści... :? To może opierdolcie swoje szefostwo jeśli każe wam się fraternizować ze wspólpracownikami. Jak myślicie czemu w korporacjach wszyscy muszą sobie mówi po imieniu? Żeby mniej bolało kiedy "góra" rucha "doły". Żeby pracownik czuł się bardziej zaangażowany. To jest dopiero czystej wody skurwysyństwo..,