Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kassiek3

Czy test ciążowy może kłamać ?

Polecane posty

Gość kassiek3

Witam , w poniedziałek zrobiłam test ciążowy pre test i wyszły dwie kreski , ta druga taka jasna , we wtorek poszłam do ginekologa i zrobił mi usg dopochwowe i powiedział ,że nie może powiedzieć na 100 % ale prawdopodobnie to jest ciąża ,ale jest za wcześnie jeszcze i kazał mi przyjść za tydzień , dzisiaj rano zrobiłam test pink test i wyszedł negatywny. Od tygodnia boli mnie brzuch i jajniki , temperaturę mam 37 - 36,7 , a okresu brak. Czy to może być ciąża czy wynik testu mówi za siebie ? Wizytę dopiero mam za 5 dni ,a ja już się nie umiem doczekać ,bo staramy się z mężem od 4 miesięcy..

Gość zau
to idź zrób beta hcg z krwi będzie jasne od razu.

Gość kassiek3
Aha i chce jeszcze dodać ,że przepisał mi tabletki duphaston i mam je brać dwa razy dziennie i kwas foliowy femibion Natal 1 ,który mam brać raz dziennie.

Gość Jabardzo
Jak ci wyszedł test to prawie na pewno jesteś w ciąży. Testy raczej przekłamują w drugą stronę (patrz drugi test). Mi też dwa testy wyszły negatywne, potem innej firmy wyszedł pozytywny przy becie 200. Dziwny ten gin, duphaston jest na podtrzymanie ciąży, przy plamieniach. Zrób betę, 25zł, a i tak lepiej zrobić ze dwa razy by zobaczyć czy prawidłowo przyrasta.

Gość Ona dzis niezaczerniona
tabletkami Cie faszeruje jak nie jest pewien, ze ciąża?? bezsens.. Od razu powinnas isc na badanie krwi beta hcg i masz pewność.. Niektóre testy sa faktycznie felerne,a lepiej mieć pewność nie?:)

Gość Ona dzis niezaczerniona
Nie tylko w jedna strone źle wychodzą. Sama świętowałam ze znajomą jej ciąże której nie było

Zrób betę! później tylko czekać pozostaje bo dopóki nie widać serduszka bijącego to ciężko powiedzieć że jesteś 100% w ciąży..