Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Laurent Gounelle

Szukam pewnej ksiazki

Polecane posty

Gość Laurent Gounelle

Pt. Bóg zjawia sie incognito - Laurent Gounelle nigdzie jej nie ma. Ani na allegro ani w empiku ani w ksiegarniach internetowych. Macie jakis pomysł? Gdzie jeszcze moge szukać. Nie zalezy mi na audiobookach ani ebookach ani w pdf. Chce poprostu ksiazke. Ma ktos do sprzedania? Albo do pozyczenia. A moze ktos mi pomoze poszukac na necie do kupienia online. Bede wdzieczna za linki.

Gość Laurent Gounelle
Zawsze sie trafi jakis idiota podszyw. Matko. Gimigowno nie w szkole?

Gość czołem
Może przeszukaj jeszcze antykwariaty. A co to za dzieło, że tak trudno uchwytne?

Gość Laurent Gounelle
Dzieki za linka, ale produkt jak zwykle nie dostępny. Co to za dzieło? Sama nie wiem. Ksiazke poleciła mi znajoma. Podobno bardzo wciagajaca powiesc. Sprzedała sie jak ciepłe bułeczki skoro nigdzie nie mozna dostać. Rok wydania 2011. BÓG ZJAWIA SIĘ INCOGNITO OPIS Ciekawa powieść i zarazem poradnik psychologiczny o tym, jak uwierzyć w siebie i otrzymywać, czego potrzebujemy. Alan, młody Amerykanin z Paryża, od zawsze doznaje niepowodzeń. Gdy postanawia zabić się, skacząc z wieży Eiffela, staje przed nim tajemniczy mężczyzna i proponuje mu... „układ życia. Nauczy go jak pokierować swym losem pod warunkiem, że Alan wypełni wszystkie jego polecenia. Bohater zgadza się. Zadania są jednak coraz trudniejsze, wręcz niewykonalne. Ale czy na pewno? Zaskakująca fabuła, wiele cennych rad.

Gość Laurent Gounelle
Dzieki za linka, ale produkt jak zwykle nie dostępny. Co to za dzieło? Sama nie wiem. Ksiazke poleciła mi znajoma. Podobno bardzo wciagajaca powiesc. Sprzedała sie jak ciepłe bułeczki skoro nigdzie nie mozna dostać. Rok wydania 2011. BÓG ZJAWIA SIĘ INCOGNITO OPIS Ciekawa powieść i zarazem poradnik psychologiczny o tym, jak uwierzyć w siebie i otrzymywać, czego potrzebujemy. Alan, młody Amerykanin z Paryża, od zawsze doznaje niepowodzeń. Gdy postanawia zabić się, skacząc z wieży Eiffela, staje przed nim tajemniczy mężczyzna i proponuje mu... „układ życia. Nauczy go jak pokierować swym losem pod warunkiem, że Alan wypełni wszystkie jego polecenia. Bohater zgadza się. Zadania są jednak coraz trudniejsze, wręcz niewykonalne. Ale czy na pewno? Zaskakująca fabuła, wiele cennych rad.

Gość Laurent Gounelle

Gość Laurent Gounelle
Dzieki za pomysł. Bo o bibliotece nawet nie pomyślałam.

Gość Laurent Gounelle
Dzieki za pomysł. Bo o bibliotece nawet nie pomyślałam.