Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lajdislejdisfgfgf

co kupić dziecku 3 latka dziewczynka...mamy pomózcie

Polecane posty

Gość lajdislejdisfgfgf

chrześnica kończy teraz 3 latka i muszę jej coś kupić.. jest wyprzedaż urodzinowa w smyku http://www.smyk.com/promocja/gry to nie jest reklama... mam tez kupon od chłopaka taki że jak kupię coś za 120 zł to 20 zł niby zniżki.. nie mam pomysłu co kupić takiemu dziecku, bo ona wszystko ma... na lalki barbie wydaje mi się za mała...???? a na te interaktywne to dawno za duża.. ona wszystko ma... więc nie wiem czym ją uszczęśliwić :] myślałam o czymś tańszym na razie bo jeszcze gwiazdka jest..a nie przelewa się

Gość lajdislejdisfgfgf
aha..nie musi być ze smyka... tak tylko wydaje mi sie że niezłe zniżki..

Gość lajdislejdisfgfgf
halo..ze szminka mi pomogłyście to i może z prezentem tez... co się kupuje dzieciom w wieku 3 lat?????? :) mamy...ruszcie głowa i pomóżcie

Gość ykft
Może jakąś książkę?

Gość lajdislejdisfgfgf
książkę w sensie taką do oglądania obrazków?? ona nie czyta a takich to ma pełno książek... nie..książka odpada..wątpie żeby małe dziecko ucieszyło sie z książki..

Gość metoda prób i błędów
co byś nie kupiła, prędzej czy później i tak pójdzie w kąt, takie czasy, jak dziecko ma wszystko może jakieś małe naczynka, żelazko, itp?

Gość ykft
No to zależy jak jest wychowywana. Jeśli rodzice czytają jej albo wspólnie oglądają obrazki to się ucieszy.Do tego możesz dokupić jakiś drobiazg. Fajna książka niedawno się ukazała "Naciśnij mnie".Sprawdź w necie.

Gość zestaw kosmetyków dla
dzieci, takich kolorowych do malowania. Kupiłam taki bratanicy jako że to taka mała modnisia i nigdzie się bez tego nie rusza, nosi wszędzie ze sobą w torebeczce ;)

Gość lajdislejdisfgfgf
a możesz pokazać mi mniej więcej jaki to zestaw?? mam się nie obrazi że dziecko się będzie malować?? :P

Ja mam3-letnia córkę i ona uwielbia lalki Barbie,lubi je ubierać,rozbierać a ostatnio zaczela nawet z nimi rozmawiac ;) I na zmiane z lalkami bawi się tez (ku uciesze męza) samochodami ;)

Gość lajdislejdisfgfgf
no może ta lalkę barbie jej kupie jakąś :P a te zestawy kuchenne czy inne to ma już wszystko... całą kuchnie łącznie z meblami...piecyk..naczynia, czajnik, mikrofale...żelazko..wsio po prostu

A moze taki laptop dzieciecy,albo jakis zestaw do malowania,sama mam córcie 3 latka i laptopem sie bawi,lubi tez puzzle układac takie duze piankowe,albo malowac sie :)

A moze taki laptop dzieciecy,albo jakis zestaw do malowania,sama mam córcie 3 latka i laptopem sie bawi,lubi tez puzzle układac takie duze piankowe,albo malowac sie :)

Ja uważam ,ze lalka Barbie z róznymi akcesoriami byłaby jak najbardziej dobrym prezentem.Tylko nie kupuj takiej za 9,99 zł bo po godzinie odpadają jej nogi ;)Jak juz kupić to porządna ,oryginalną Barbie ;)

Gość lajdislejdisfgfgf
laptopa ma... :P puzzle tez lubi i właśnie jej kupie chyba puzzle bo ostatnio z nią układałam tylko ona to już nie piankowe tylko normalne :P tak kupie jej fajne puzzle a na gwiazdkę może barbie porządną :P

Gość gość
Może jakieś ubranko? Albo przytulankę. Dziewczynki cieszą się z takich zabawek/ przytulanek do spania. W http://babybaam.com może coś ładnego znajdziesz, tam wszystko mają :)

Gość mama_Laury
Ta, jak prezent dla dziewczynki to od razu garnek lub żelazko. Sama mam dziecko w tym wieku i nie ominął mnie etap różu. Kupuję jej też lalki (zabawa w mamę to u nas hit), ale nie przesadzajcie z tym wsadzaniem dziecka wrolę małej gosposi, sprzataczki,bo to... uwłaczające ;// sama staram się kupować stymulujące zabawki, a skoro już kocha ten nieszczęsny róż, to niech zanim idzie coś jeszcze - uczy pozytywnych zachowań, empatii, rozwija... Na dzień dziecka dostała od nas taką lalkę (linkuję do allegro żeby nie było, że spam) http://allegro.pl/lalka-natalia-duza-45cm-chodzaca-spiewa-pl-i6482159845.html jest prawie jej wielkości zabawnie razem wyglądają, ba córka zaczęła wspominac o siostrze hehe boimy się z mężem, że będzie rozczarowana, że noworodek nie śpiewa i nie chodzi no i nie wyjmuje mu się baterii :D

Gość gość
Polecam sprawdzić tipi firmy Leketoy (do kupienia na pastelove) - teraz są promocje ;) Świetna rzecz, zarówno do domu, zarówno na zewnątrz, dzieci takie rzeczy uwielbiają!

Gość gość
Ja mojej córce kupiłam ostatnio domek z lego duplo na tym sklepie https://www.mas.com.pl/produkty/klocki-lego/lego-duplo,23,30342 chociaż zastanawiałam się jeszcze nad zestawem "dookoła świata", ale domek rodzinny bardziej dla dziewczynki pasował. Wolę, żeby bawiła się zabawkami dla dziewczynek.

Gość Prezes

Ja polecam kupić samochodzik elektryczny, wiecej info mozesz sprawdzic tutaj

galopujacypancernik. pl/samochodziki-elektryczne-dla-dzieci/   - usuncie spacje po kropce bo cos podlinkowac nie mozna 😛