Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stroroksaaa

Czy ten bidon nadaje się na..

Polecane posty

Gość stroroksaaa

Ciepłe (ale nie gorące) napoje? Moje dziecko chodzi do 1klasy i nie je obiadó bo zajecia ma do 11.30- chciałabym zeby zamiast wody/soków mogło się napić czegoś w miare ciepłego- czy ten bidon z linku nadaje się by herbata nie straciła temp przez te 3-4h?jest aluminiowy, ale sama nie wiem.. http://allegro.pl/mzk-oryginalny-bidon-licencja-hot-wheels-i2740663769.html

w czasie drogi do szkoly bedzie zimne to picie. one nie maja zadnej izolacji. mielismy juz 3 aluminiowe i na zime tez poszukuje czegos trzymajacego cieplo, bo tez chce zeby maly po przyjsciu do przedszkola wypil cieply napoj (nie maja herbaty w przedszkolu).

Gość stroroksaaa
Mieszkam w duzym mieście gdzie jest cała masa róznych sklepó ale już od kilku dni poszukuje czegoś konkretnego i nic :( zastanawiałam się nad takim bardzo malym termosem, obecnie w sklepie najmniejszy jaki znalazłam ma 0.45, ale był taki strasznie tandetny- cienki plastik, wygladał strasznie :D chyba poszukam na allegro coś bo też zalezy mi na tym by dziecko wypiło coś ciepłego- w szkole dziecka tez nie dostają herbaty, a że obiady zaczynaja sie o 12, nie moge go zapisać bo kończy 30min wcześniej..

Gość stroroksaaa
Dzieki za odpowiedzi, wiec poszukam mały termos :) Pozdrawiam.

Gość Kosska
Termos ew. kubek termiczny to zdecydowanie lepszy wybór, niż bidon. Tak jak dziewczyny wyżej napisały - bidon nie trzyma ciepła. Termosy mają izolację, dzięki której herbata dłużej będzie ciepła. Jeżeli kupujesz dla dziecka to zwróć uwagę na to jak termos/kubek jest zamykany. Wiadomo jak to z dzieciakami jest - rzucają plecakami gdzie popadnie, więc termos musi być dobrze zamykany, by herbata nie zalała książek (jak to mojemu zdolnemu dziecku się udało kilka razy). Obecnie nosi do szkoły herbatę w takim termosie http://www.stylowazastawa.pl/produkt/37598/termos_dla_dzieci_230_ml_sagaform.html i od dobrego pół roku nic mu się nie zalało. Ale chyba będę musiała mu wymienić na większy, bo coraz więcej ma lekcji w szkole. W środę np. siedzi do 18. :|