Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mia '[;

Nijmegen i okolice ( NL) szukam pracy i znajomych

Polecane posty

Gość mia '[;

Pisze w imieniu corki , ktora za 2 dni konczy prace przy bukszpanie i z tego co na razie widze nie za dobrze trafila z pierwsza praca- za mc pracy dostanie 500 eur, a 300 musi za pokoj zaplacic... Jakbyscie mieli jakies kontakty do pracodawcow, czy oferty pracy ze stawka za godzine to prosze o kontakt- tel po godz 17, lub sms - Patrycja + 316 457 294 07 Ponadto moze wiecie czy sa jakies darmowe kursy jezyka niderlandzkiego w weekendy? Angielski zna dobrze, ale ten tez by sie przydal

Gość Noruas
Witam, jestem z Nijmegen, niestety nie mam pracy, ale też szukam znajomych :) Po za tym prowadzę badania polskiej społeczności w Nijmegen więc jeśli Pani córka chciałaby mi pomóc i się ze mną skontaktować to byłabym baardzo wdzięczna. takie badania to świetny sposób na poznanie nowych ludzi, więc mam nadzieję, ze poznam i Pani córkę ;) Mój mail to: threerings@vp.pl Dominika

Gość gość
Hej. mam na imię. Daniel ,mam 26 lat. Szukam pracy i sposobu na. zarobienie kasy... chętnie poznam jakąś. kumpelę. ktora też. tez się. nudzi w nijmegen... brunet 178, sportowiec,lobuz,rajdowiec :)

Gość gość
o matko ale archelogie wykopalam hahaha nawet na date nie spojrzalam :P