Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ninla

ostry kaszel jechac na szpital czy nie

Polecane posty

Gość ninla

witam mamy mam taki maly problem z synkiem otoz nie wiem co mam z nim zrobic..jest chory zaczelo sie wczoraj o kataru a na wieczor byl juz kaszel mokry i taki no meczacy...malemy podalam w dzien jeszcze jak dopiero zaczal kaslac mucosolvan czy jakos tak...maly nie ma goraczki ale ten kaszel go bardzo meczy jest taki jakby oskszelowy na dodatke charczylo mu rano ale dalam syrop, wyklepalam i teraz juz minelo...nie wim czy mam isc z nim do lekarza bo maly jest alergikiem i czesto lapie choroby...juz raz bylismy w szpitalu z okolooskrzelowym zapaleniem...ale nasz alergolo, ktory jest naprawde swietnym lekarzem i zna sie na rzeczy powiedzial zeby nie jechac na szpital tylko leczyc tym mucosolvanem i robic wziewy ventolinem...ktory mamy jeszcze ze szpitala...jak myslicie co powinam zrobic bo juz sama ie wiem

Gość K.klementyna
Idź z nim do lekarza a nie pytają sie na forum :O

Gość Ręcę opadają...
to juz kolejny tego typu topik gdzie matka pyta czy ma jechac z dzieckiem do lekarza kiedy widzi ze cos jest nie tak. No masakra. Siedzisz na forum i pytasz anonimowe osoby, kotre w wiekszosci przypadkow nie sa lekarzami, nie widzieli dziecka o to czy masz jechac do lekarza? No pomysl troche, zaufasz obcym ludziom (kotrzy Ci napisza wszystko) w kwestii zdrowia swojego dziecka?