Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wymiana laptopa

ile lat korzystaliscie z laptopow zanim sie zepsuly?

Polecane posty

Gość spóbuje coś napisać od siebie
podobno obecne laptopy sa skonstruowane aby pochodzic przez 5 lat

Gość ja korzystam ze swojego 6 lat
i jak na razie nie zamierza się psuć. Oby tak dalej. Chociaż już mi się znudził :-D

Gość fgffgf
mam jeszcze 2 w szafie 10 letnie i dzialaja

Gość wymiana laptopa
wow o duzo macie, moj ma 4 lata (asus), a czasem ledwo chodzi i nie chce sie wlaczyc. Jakiej marki laptopa najlepiej kupic? (uzywam tylko worda, neta i skajpa)

Gość Minodues
Hp Pavillion kupiony za jakies 6 tys zlotych w latach 2003, chodiz do tej pory, ale bateria padla szybko, naped cd tez. Mozn to wymienic ale wartosc tych rzeczy przekracza cene nowego lapka. :) Najlepszy laptop jaki mialem i byl najbardziej wytryzmaly, przy codzinnym uzywaniu po 8-10 godzin i dziala nadal (padnieta bateria i naped dvd). to ACER 8003 WLMi koszt okolo 9tysiecy zl w kupiony w 2006. Konstruckcja bardzo solidna Najlepszy latpop jaki mialem. Teraz mam Sony VPCF12Z1e kupiny 2 lata temu za okolo 10 tys zlotych. Wykonanie troche lipne, tani platik, guma z podpurki na nadgarstki juz sie odkleja, musze to czym przykleic. Troche juz jest porysowany. A z regul naprawde dbam o sprzet itd. oglnie bylby super gdyby nie te plastiki i guma. Laptopy trzbeba od czasu do czasu rozebrac i przedmuchac wiatraki bo sie strasznie zapychaja kuchem i mozna szybko spalic. Siostra miala laptopa Acerajakeigos tanszego za okolo 2000zl i szkoda gadac jaka lipa.

Gość spóbuje coś napisać od siebie
laptopy za ok 10 000 ,,,,,;/ dobre sobie

Gość najlepszy lenovo
mój chodzi 4 lata już, wszystko działa, choć bateria słaba, ale ja go używam jako stacjonarny, przeważnie włączony bywa 24 godziny na dobę, gdyż kiedy śpię słucham muzy Myślę, że jeszcze co najmniej rok pochodzi. Nagrzewa się, trzeba by było go wyczyścić, ale nie zamierzam w niego już inwestować, kupię kolejny tej firmy po prostu.

Gość najlepszy lenovo
dałam za niego 2500 około

Mój ma 5 lat i już ledwo co działa (acer), a polecałabym della, nie grzeją się i są wytrzymałe...tylko troszke kosztują :)

Gość wymiana laptopa
to widze ze opnie sa podzielone, ja za mojego dalam niecale 3 tys. (bateria bardzo szybko sie zapsula, a na poczatku jak byla to trzymala z 2h) czy jesli komp nie chce sie wlaczyc mimo ze ma zasilanie to z czym to moze byc zwiazane?

Gość fdgffhfhf
teraz ludzie trzymaja laptopy na lozku na poscieli a przeczyscic wiatraka tez im sie nie chce to nie dziwota ze padaja

6 lat już korzystam. Nie zepsuł się, ale jednak specyfikacja techniczna pozostawia wiele do życzenia. :)

Gość gośc

Mój laptop działa 8-lat i nic mu nie dolega lekko chodzi kupiłem za 2199 pln samsung rc510

Gość Justa

Mój 5,5 roku, trochę się zacina, ale formatowany był tylko raz jakoś po roku więc myślę, że tu tkwi problem ;) ASUS