Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mała czarna11

Chciałabym mieć większe piersi. Chyba zrobię operację.

Polecane posty

Gość Mała czarna11
Dla mnie są paskudne, bo są małe. Mi się takie nie podobają i dlatego uważam, że każde w takim rozmiarze są paskudne.

Gość usmiechnieta sie tu peta
prawdopodobnie wygladaja dla ciebie paskudnie, bo moze sa sflaczale, splaszczone, niejedrne? to sobie porob pompki i zobaczysz efekt. bez delikatnie wyrzezbuinych miesni klatki piersiowej kazdy biust bedzie brzydki, chyba, ze u bardzo mlodej dziewczyny, ktorej dopiero urosl. bo co z tego, ze wsadzisz sobie wielki tlusty cyc do push-upa, zeby miec efekt cycoliny, jesli bez biustonosza zwisnie do pepka, bo nie jest ujedrniony mocnym miesniem pod spodem?

Gość gdhghgdhgdgd
no sorry, ale sprawność mięśni ma praktycznie zerowy wpływ na wygląd biustu. cyc to tkanka tłuszczowa plus gruczołowa. stan i elastyczność skóry odgrywa też dużą rolę. najwazniejsze, to nosić dobrze dobrany stanik, zeby nie spłaszczyć i/lub nie rozsmarować sobie biustu po całej klacie i plecach. moja wysportowana znajoma "fitnesska" z wyrzeźbionym ciałem ma zwisy do pępka. nie róbcie dziewczynom wody z mózgu- nosa tez nie zmienisz ćwiczeniami.

Gość usmiechnieta sie tu peta
ja nie robie wody z mozgu, tylko pisze na swoim przykladzie :) ladnie wymodelowane miesnie klatki piersiowej podnosza do gory ten tluszczowy cyc. nie powiekszaja go, ale biust wydaje sie kraglejszy, ladniejszy i jest go jakby wiecej, ze wzgledu na te miesnie. patrze na facetow umiesnionych, jakie oni maja "biusty" - o to mi chodzi. wiadomo, ze sam tluszczowy cyc jest miekki i zrobiony z tluszczu, ale za nim kryje sie miesien klatki piersiowej, ktory pomoze tlusty cycek trzymac w ryzach. mowie to odnosnie malych piersi, bo o tym temat. co do zwusow do pempka sie nie wypowiadam, bo to nie moj rewir ;)

Gość Makadamie77
Ja to zrobiłam i nie żałuję. Bolało kilka dni, ale warto było. Od razu poczułam się seksowną kobietą. Przeczytaj o tym, jak zniknęły moje piersi po urodzeniu dzieci, jak postanowiłam je powiększyć i jak przebiegała operacja: http://pemed.pl/gabinet.html

Gość Makadamie77
Ja powiększyłam piersi i nie żałuję. Bolało kilka dni, ale warto było. Od razu poczułam się seksowną kobietą. Przeczytaj o tym, jak zniknęły moje piersi po urodzeniu dzieci, jak postanowiłam je powiększyć i jak przebiegała operacja: http://pemed.pl/gabinet.html

wiesz pytanie, jak bardzo Ci przeszkadza to, że masz małe piersi, wiesz jeśli bardzo Ci one przeszkadzają może warto się jednak z operować. Tak czytałam te wasz wypowiedzi i owszem macie na pewno rację, że naturalne piersi są lepsze niż silikonowe, ale przecież też są dostępne inne formy powiększania biustu, żeby wyglądały jak najbardziej naturalnie. Ciągle wszystko idzie do przodu i też chirurgia plastyczna się rozwija. dlatego mam nadzieję, że też będzie można za jakiś czas powiększać piersi w taki sposób, że będą wyglądały na całkiem naturalne. A poza tym nie można zapominać o tym, że dla osób, które posiadają małe piersi ten fakt może przesłonić całą radość życia, w takiej sytuacji warto byłoby się wybrać na konsultacje do dobrego lekarza jak dr Osuch, żeby ze specjalistą porozmawiać jakie są sposoby na to, żeby mieć większe piersi. Ale też musimy sobie zdawać sprawę z tego, że to jest dość poważna decyzja i trzeba ją dobrze przemyśleć.

Gość prawictwo pospolite121
nie rozumiem tych kompleksów . Wiele gwiazd, modelek jak Miranda Kerr czy jessica alba lub osoby znane z e swiatowego kina mają piersi w zaniku .. Nigdzie nie jest napisane ze kazda kobieta ma miec piersi o miseczce D albo E .

Gość prawictwo pospolite121
pspby bo operacjach plastycznych wygladaja karykaturalnie , a nie seksownie

Gość kwestia gustu
tak mogę powiedzieć, że to jest tylko kwestia gustu. Ja nie mam nic przeciwko operacjom pod warunkiem, że jest ona dobrze zrobiona. Jak się pójdzie do takiego lekarza jak dr Osuch można mieć pewność, że wszystko będzie zrobione super.

Gość almondddd
dokładnie, jak ktoś chcę to niech sobie robi operacje, jego sprawa. Tylko faktycznie warto przemyśleć wybór lekarza, do którego chcemy się udać. Bo jak coś pójdzie nie tak to będziemy żałować końca życia.