Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martwie sie o kolezankie

moja kolezanka z pracy

Polecane posty

Witam, pisze do Was poniewaz potrzebuje Waszej pomocy, a raczej moja kolezanka. Ona o tym, nie wie ale bardzo ja lubie i chce jej pomoc. Chodzi o to, ze ona sie puszcza, wszyscy to wiedza, z reszta sama mi sie kiedys po pijaku przyznala. I ostatnio w pracy zauwazylam, ze.... zwieracze jej nie trzymaja... Mysle, ze poprostu jej lekkosc do tego doprowadzila.sluchajcie czy jest na to jakis sposob? Jak to scisnac z powrotem, zeby miala nad soba kontrole??

Widze jak chodzi z zacisnientymi nogami. Ostatnio zaczela nosic dlugie tuniki i pod spodniami widac jakies zgrubienia, tak jakby pampery nosila...? Tak podejrzewam. Czy to sie moglo stac od tego co przypuszczam?

W odbycie.... Toc nie w cewce moczowej!

Gość jolahh
Spinaczem do bielizny, albo takerem.

pewnie za czensto uprawia sex analny. tak sobie myśle że może więc zasugeruj jej koreczki analne. są do kupienia w każdym seksszopie i one jej napewno pomogą. tak sobie myśle.

Tez mysle ze to od tego anala, dzieki za propozycje, mysle ze to moze byc dobre wyjscie. A jakies inne domowe sposoby? Bo nie wiem czy jje nie bedzie wstyd tam isc... i miala tak ktoras z was?

Powiem jje o tych koreczkach. Tylko czy ona sie na mnie moze obrazic za taka propozycje? Wiadomo, ze to dosc wstydliwy temat, ale szkoda mi jej jak widz,e ze strasznie cierpi. Nie raz jej tylek wydawal dziwne odglosy, a teraz to juz chyba z zawartoscia leci. Szybko sie chowa na zaplecze i dosc dlugo nie wychodiz. Podejrzewam, ze to jest jej problem.

A czy to w ogole jest normalne, ze tak sie dzieje? Inna kolezanka mi mowila ( tez z pracy), ze w ameryce jej znajoma jest sprzataczka i jak u gejow psrzatala. To posciel mieli obsrana.

Gość bartczak1
Daj mi do niej numer. Załatwię to.

Nie osadzam jej, bo to jej sprawa co robi ze swoim tyllkiem. Lubi to niech robi. Dlaczego nigdy sie o tym glosno nie mowi? Moze gdyby tak naglosniiono sprawe dziewczyny byly by bardziej ostrozne!