Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inzynier serwisowy//zablok

Jakiego programu wam brakuje?

Polecane posty

Myślę napisać jakąś ap na androida do portfolio ale brak mi pomysłu. Czego wam brakuje w android market ?

Gość katowicki boss
brakuje mi programu deportacji żydostwa do Izraela :classic_cool:

Jaki może być niby program politologiczny ?? Kalendarzyki są. Przepisy są. Nie wiem co wy niby potrzebujecie czasu schnięcia lakieru? Czasu szybkości rośnięcia odrostów?

Gość cyk tralalalala
programu do kontroli finansów, tak żeby ogarniał saldo z kilku kont a jak masz nadmiar czasu i ambicji to chciałabym program, który miałby wszystko- finanse, kalendarz, maile, wyszukiwarkę i przekierowanie do serwisu z wiadomościami.

Programu kontowego nie rozwiążesz. Bo 1 duże ryzyko kradzieży. Program musiał by pamiętać login. A co max 15 min musiał by się logować a sposoby logowania są różne. Więc jedynie mbank rozwiązesz bo tam masz normalne hasło. Alior, pko itd ma hasło w krateczkach z zmienną ilością ramek. Więc nikt tego nie napisał bo się nie da.... Program do kafe w sensie. Pokaż nowe wiadomości w odpowiedzi do dla loginu i hasła takiego a takiego ?

Gość wstrętne ryże ścierwo
:classic_cool:

Gość cyk tralalalala
ale mnienie chodzi o to żeby mi się dosłownie logował na konto i robił transakcje, tylko żebym mogła sobie zapisywać wydatki i wpłaty, jak w arkuszu kalkulacyjnym, tylko bardziej rozbudowanym, żebym mogła sobie zapisać, że np. od wtorku do soboty wydałam X na jedzenie, Y na kosmetyki i Z na kino, z czego Y i Z z jednego konta, a X z karty kredytowej na innym koncie. Teraz niby mam jakiś program, ale jest strasznie uproszczony i nie mogę np. mieć podziału środków na kilka kont.

Musiał byś mieć uprawnienia admina f.kafe

eeee to takich programów do zapisywania wydatków, przelewów itd masz od zatwardzenia. Komu sie chce w to wpisywać...

Gość cyk tralalalala
ale w każdym czegoś brakuje, albo ma nieciekawy interfejs. a przydałby mi się, bo nie mam pojęcia gdzie mi się kasa upłynnia :D

Gość Anonim6285
f , ale przeciez polo tv nadaje takze przez neta.Transmisje mozna ogladac na ich stronie

Gość agniesziaaa
brakuje nam banicji ryżego zdrajcy z całą jego zgrają oszustów i złodziei z Polski :)

Gość cyk tralalalala
dzięki inżynier, takiego jeszcze nie przetestowałam ;) popróbuję :)

Gość krysia_tyna
Mi jak brakuje jakiegos programu/aplikacji na telefon to wchodzę na http://appsblog.pl i sobie szukam:D

Gość ghjmfgjmy
mnie brak apki do odtwarzania playlist z youtube w tle, te co są mają pełno błędów, i coś do ściągania załaczników z Gmaila, b o na razie to "niedasie".