Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kotek grzmotek smutny

tesknie za Toba Piekna...

Polecane posty

smutno mi, bo Ty wcale nie chcesz tego, zebym ja pukał:(

Gość a dokąd chcesz tak
pukać?

Gość Piękna p
Pukaj w drzwi! Mocno, mówiłam setki razy. Zawsze pod wieczór czekam na pukanie Kocura:) zresztą pisałam ci to tez w mailu.

Gość wrooooooooooc
tez tesknie za toba, ale ciebie juz nie ma.. niby jestes, ale to juz nie ty :( tesknie za toba dawnym..

kocur chciałby w to wierzyc :) ze czekasz...:( a trudno uwierzyc...gdy sie widziało, to co sie widziało:(

Gość te oczy kocura to samo
zuło 😠 od dzis zawiaze czerwona wstazeczke, taka od uroku :( co sie chce gdzies ruszyc to te oczy rzucaja urok czy cus

Gość Piękna p
a co widziałeś? ja tez wiele rzeczy widziałam i co? Nie patrz co widac tylko co napisałam.

Gość Piękna p
Wiesz jezdzisz do mnie, w czaasie gdy ja wychodze do Ciebie, z osobami których nie lubie mowiłam ci to i cchesz czego? słodkich buziaków? Nie. Tylko znak F. I do Kamili. Dla ciebie samego- samego! buzkia są:) zawsze.

Gość Piękna p
taki piękny mail ci wysłałam.. where is your heart?:(

Gość obserwator forume
blue koszula twoja na tobie? z zaspanych powiek ciężko widac.. PIękna nie spi przez Ciebie.. Ale kolor był ładny. Mozesz w takiej zapukac.

Gość Piękna p
a od kiedy to siora mówi kto kogo ma lubic? ma rodzine własną niech sie zajmie własna. Chce niech sobie przyjmujekogo chce itp Jak ktoś jej plunie niech mówi, ze deszcz pada. Jej sprawa. Ale niech nie wymaga tego od Pięknej. Jest inna. I należy to uszanować. Kamila tu nie mieszka (mieszka w usa, w 17, a co ona robi ciągle na plotach w 15?), a siedzi tu. Dojrzałe to nie jest..I ploty i robi podusmowania. Niech swoje zycie podsumowuje plotkara jedna. jak byłes z Diana tez mowiła kogo diana ma uwielbiac z waszej rodziny? Piekna chce takich samych relacji normlanych. Piękna Kamili nie narzuca kogo ma uwielbiac nie podstawia pod nos członków swojej rodziny. Obiecałeś zmiany i co? Tu moze mieszkac tylko Your Kids and Mummy:) zycz jej zdrowia..bo plotki głoszą, że ma operacje czy miała..Przypomina mi moja babcie..:(

Gość obserwatore forume
wiesz ile Kocur związków ma problemy bo nowa żona nienawidzi dzieci z ex żona i matki swojego meza? a tu masz tak doskonałą sytuacje, bo Piekna ma inaczej i nie doceniasz. Ciągle iłgy szukasz.. jest sens?

Gość Aniołek do Pięknej
Dziś Piekniutkiej nie bedzie, bo nózki sobie obtarła..;/ Nózki z podrózy bolą.. Rączki ją bolą takie siatki ciężkie niosła..chyba z 20 kg w każdej:O A nowych bucików nie kupiła. Zmęczona jest Noi mosui Cos zrobic:) ale posyła ci angel of kiss * take it!

Gość Aniołek do Pięknej
Dziś Piekniutkiej nie bedzie, bo nózki sobie obtarła..;/ Nózki z podrózy bolą.. Rączki ją bolą takie siatki ciężkie niosła..chyba z 20 kg w każdej:O A nowych bucików nie kupiła. Zmęczona jest Noi mosui Cos zrobic:) ale posyła ci angel of kiss * take it!

po prostu widziałem ze mnie zdradzasz :( o to mi cały czas chodzi :(

Gość Aniołek do Pięknej

Gość Aniołek do Pięknej
cos sie zawiesiło.. zdrady to twoja specjalnosc..kocur wstydz sie..Amber:O a Piekna sie dowiedziała 1 rok po.. Nie Pieknej. To złota kobieta. Docen to w koncu:)

ja NIGDY nie zdradzilem Pieknej! nie bo nie, bo kocham tylko Ją a Ona... widziałem, zdrady, faceci, portale randkowe, jakies orgie na ognisku :o wierna nie była...:o:(

Gość Aniołek do Pięknej
przeglądac portal a byc na nim zalogowanym to szalona róznica.. Rozmawiac z kims a byc z kims gdzies poza plecami jak to kocur zrobil z maber..Piekna bedzie mowic ze ja zdradziłes aby vanessa nie była zła ze Piekna to wina..Ze nawet Pieknej wierny nie byłes..taka prawda.. Piekna tez pojdzie z kolega zobaczysz fote i powie ci a to tylko kolega uwierzysz? no wlasnie facetom wolno wiecej? nie, jest partnerstwo.. zdradziłes i komus zdrade wciskasz? wstydz sie kocur..

Gość Aniołek do Pięknej
kochasz PIękna a czynami pokazujesz cos zgoła innego.. dalej słuchaj sie kamili daleko zajdziesz. a potem miej żal do siebie Piekna wysłała ci maila wiec podejmij temat jak na kocura przystało. I zmiany, normalnie ma byc. kocur

z nikim Cie nie zdradzilem to juz z kolezanka na piwo isc nie moge, bo zdrada? ona i ja gramy w innych druzynach o zadnej zdradzie mowy byc nie mogło i nie było, Piekna natomiast Ty mnie zdradzilas :o widziałem :o nie potrafie o tym zapomniec :(

Gość Aniołek do Pięknej
to tylko słowa Kocur.. zdrada była i tak bedzie mowic Piękna innym. ze sie przeleciliscie jak ona nie widziała. Oczywiscie jak sie postarasz i ci wybaczy..bo przeprosin nie było tylko masz same pretensje..a sam duzo zawaliłes.

ja sie z nikim nie przelatywałem Ty za to z tymi facetami na pewno jestem tego pewien na 100% wiesz, ze to przekreslilo szanse na cokolwiek miedzy nami:( to Twoja wina ja tego Ci nie wybacze, nie zapomne, chocbym chciał, to nie potrafie

Gość obserwatore forume
Jasne.Niestety tak było, cisnęło cie w spodniach..i z A. poeciałes na sex. wsydz sie

Gość obserwatore forume
jeszcze żone hivami zarazisz..bo te baby w mediach to przeaznie bi.i z chłopami i z babmi spia:O fuj;/ jak ci nie wstyd..

chyba Ciebie Piekna cisneło w cipce na duzego zaganiacza zaswędziała Cie i dałas jakiemus chetnemu na ognisku albo przez portal randkowy dla desperatów

nie sypiam z chłopami:o chyba ze Ty :o

Gość obserwatore forume
16;01 do 17;10 godne zastanowienia I wykonania w koncu czegos. Kocur.

krótkie pytanie, Piekna zdradziłas mnie, czy nie? odpowiedz szczerze i wiecej nie bede Cie meczyc tylko podkreslam - SZCZERZE!

Gość obserwatore forume
widziałes wiec co sie pytasz. Zdradziłes i masz kaca ale nie wpieraj tego Pieknej bo to nieładnie