Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

.incognito.

Kochanek, kochanka z internetu, miłość przez internet

Polecane posty

Gość gość
"Na tym forum jest kilku facetów stale obecnych podrwajacych co chwile inna laske, a mniektóre myślą ze sa wyjątkowe " x x dokladnie ,i to zonaci ,zenada

Gość gość
żenada to jest to, że kogoś to jeszcze dziwi i bulwersuje. Bo laski szukające przygód to najczęściej...mężatki

Gość gość
"Na tym forum jest kilku facetów stale obecnych podrwajacych co chwile inna laske, a mniektóre myślą ze sa wyjątkowe " x rozumiem ze tez bylas tak glupia i poczulas sie wyjatkowa

Gość gość
ja kogos poznalam ale nie jestesmy razem.

Gość gość
Ja poznałem i jesteśmy razem, to już 1,5 roku.

Gość gość
Kochankowie często mają stałych partnerów, dzieci itp. Coś się w ich związkach wypaliło, ale nie chcą tego zakończyć. Mają nadzieję, że będzie lepiej, "łączy" ich kredyt, albo zwyczajnie nie chcą być sami. To raczej krótkie ogniste romanse, które spaja seks - prędzej czy później zwyczajnie się kończą. A dziś trudne nie jest znalezienia kogoś do skoku w bok.

Gość gość
Ja kazdego kochanka zawsze sprawdzam u mojej wrózki Sofii i wtedy wiem jak romans sie rozwinie, jakim on bedzie kochankiem. Sofii jeszcze nigdy sie nie pomyliła. Jest świetna. Daje Wam namiary do niej tarocistkasofii@wp.pl