Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czarodziejka_Z_Ksiezyca

Firmy, produkujące podróbki drogich perfum-które warto kupić?

Polecane posty

Nie każdego stać na perfumy za 300zł. Ja poszukuję firmy, która produkuje podróbki drogich perfum :P Ale żeby JAK NAJBARDZIEJ PACHNIAŁY JAK ORYGINAŁ Sprawdził ktoś te marki? *Bi-es *La Rive *New Brand (np. Xtasia-odpowiednik Euphoria Calvin Klein) *Christopher Dark (mam teraz Christopher Dark Eau De Furie (hahahahahahaha) czyli jak powyżej, Euphoria i jak dla mnie troszkę za dużo cukru a'la wata cukrowa; oryginał jest cięższy,a za razem bardziej ,,przejrzysty"). Jest ktoś może wierny jakiejś podróbkowej firmie?

Gość nioiiioo
Podróba nijak się ma do oryginału... kupiłam kiedyś podrobioną chance zieloną od chanel za ok 40 zł. bardzo krótko się trzymała, nie była tak intensywna, za to oryginalna chanel którą popsikałam się w sephorze, było czuć ok miesiąc na aparatce .

nioiiioo: wiem, że się różnią... Teraz jestem biedną studentką, pracy nie ma w tym ciemnogrodzie i niestety, ale najzwyczajniej w świecie mam ważniejsze wydatki, niż zapach za kilkaset zł:( Mam nadzieję, że za parę lat to się zmieni i już nie będę musiała przebierać w podróbach

Gość gość
Zapachowiec.pl oni mają idealnie odwzorowane zapachy i mega mega długo się utrzymują

Gość gość
Zdecydowanie te z zapachowiec.pl Osobiście jestem zwolennikiczka La vie est Belle- bardzo ładny,pudrowy zapach,ale miałam od nich Euphorie i byłam bardzo zadowolona bo zapach identyczny i długotrwały. Niektóre nie sposób odróżnić od oryginalnych. Polecam