Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

justa86

chce schudnac jakie macie diety pomocy

Polecane posty

mam 26 lat i moja waga to 64kg a chce wazyc 57 czyli 7kg do zrzutu piszcie jakie macie dobrze diety tylko zeby nie wymyslane proste jedzenie i zeby było 5 posilkow dziennie

Gość Petuniaaa5
śniadanie- płatki fitnes 2śniadanioe- jabłko obiad- to co lubisz :) Podwieczorek- jajko gotowane Kolacja- jogurt

Gość dziewczyna8888888
jak jestes tak leniwa ze nie laska samej poszukac to i tak nic nie osiagniesz

dzieki petunia bo szukałam w necie ale bardziej wymyslane daja niz zwykłe produkty a ty napisałas prosta diete i o taka mi chodzi a ty nie rozumiesz to sie nie wtracaj bo to nie jest kwestia lenistwa tylko indywidualna

Gość Petuniaaa5
Nie ma za co :) sama stosuję tą dietą . dzisiaj jest pierwszy dzień. Oczywiście ostatni posiłek jedz o godz18. i po 18 na 30min spacerek :)

Gość dziewczyna8888888
no to tym bardziej powinnas sama szukac i dopasowac pod siebie

to jestesmy dwie petunia ja tez od dzisiaj zaczełam wiec o 18 zjem ostatni i trzeba sie pilnowac boje sie bo ten okres przed zima jest ciezko zrzucic bo wiadomo oragnaizm szykuje sie na zapasy a nie na zrzucenie zobaczymy jak bedzie tylko nie moge sie co chwila wazyc bo zwatpie

Petuniaaa3 czy to nie jest zbyt monotonne? Wszystko oprócz obiadu będzie miało nie więcej niż 400 kcal, a śniadanie to podstawa dnia.

Dieta MŻ/1000/1200kcl Ś: owsianka/musli/serek wiejski/kanapki chrupkie pieczywo, wedlina, sałata i td/ jajko gotowane/ jajecznica z pomidorami/ pieczarki z cebulkom to taki przykład sniadań 2 ś: brzoskwinia/arbuz/ogólnie owoce/sok warzywny bądz owocowy/ jogurt/musli/owsianka to np jem na drugie O: filet na parze z warzywami/ ryba na parze z warzywami/ krewetki/ zupa warzywna/ fasolka/ kalafior/ leczo na piersi z kurczaka to takie moje propozycje na obiad P: raczej jogurt/kefir/maslanka K: serek wiejski z warzywami/ kanapki/jajko/ sałatka warzywna To sa takie rzeczy które ja np jem nie wszystko na raz oczywiscie tylko jedną wybieram Często tez jem np ogórki konserwowe/kiszone, pieczarki w zalewie, surówkę z kapusty kiszonej jak i zwykłej, surówki jabłko, marchewka i td To tak z grubsza. Usiądz poczytaj troszke posprawdzaj co ma ile kalorii i ustaw sobie co ile zjesz aby nie przekroczyc założonego limitu, napisałam z grubsza bo nie bede pisac co i ile aby Ci jeszcze kalorie obliczyć :) to musisz zrobić Sobie sama :)

dzieki kiwi za dietke michelle to dopiero 2 dzien wiec najgorsze dwa tygodnie dla mnie a wiadomo jak jest przy dziecku to nie pomaga trzeba gotowac sobie mezowi i dzidecku i jak tu wytrzymac mam nadzieje ze dam rade bo na swieta chce wazyc minimum 60 kg

Gość Zdeneczka
Ja bym postawiła na dietetyka. Moim zdaniem warto zainwestować. sama jestem z Krakowa i chodziłam do pani Dominiki Wnęk w Fizjomedzie. Pomogła mi bardzo, bo nie spisała mi samej diety, ale pomogła w najważniejszym wychodzeniu z diety i nauczyła mnie nowych nawyków żywieniowych, aby uniknąć jo-jo i do tej pory trzymam wagę, a minął już rok od zakończenia dietki ;)))

Gość gość
ja jestem zwolenniczką gotowych diet. Wprawdzie skonsultowałam dietę limvena z dietetykiem. Nie miał zastrzeżeń, wieć rozpoczełam ją. Dzisiaj mam o wiele mniejszy rozmiar niż chciałam. Jestem bardzo zadowolona.

Gość gość
Przestań się wtryniać z tą limveną w każdym wątku, bo tylko odstraszasz, a nie zachęcasz. Była kieduyś na forum niejaka Olcia duicka - w kóło pisała w każdym wątko o Foreverslim - była tak namolna, że wiem juz na pewno, że nawet jeśli Foreverslim to cudo, to i tak tego nei tknę - z przekory.

Gość gość
superszybkieodchudzanie.bloog.pl zapraszam!:)

Gość gość
superszybkieodchudzanie.bloog.pl zapraszam!:)