Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zobolała

Bóle masturbacyjne.

Polecane posty

Gość Tak tak, koniecznie
idź na SOR i powiedz, ze masz BÓLE MASTURBACYJNE:D Napewno doktorki będą mieli co wspominać... przez następny kwartał:D

a nie działa! Zrozumiałam, ze mówisz niedziela. Tylko, że ja od rana faszeruje się różnymi tabletkami i nic nie daje.

Gość vfvrfvr
też mam bardzo bolesne,jak tabletki nic ci nie dają to zaraz po okresie idz do ginekologa,u mnie okazało się że mam endometrium,wtedy bóle są okropne przy miesiączce ,tutaj jak zwykle z normalnych tematów robią sobie jaja:/

Gość moje koty tez czasem wylaza
jem kupe

ale ja nie jestem w ciąży to po co mam iść do dżina?? Wiem, zauwazyłam, że tu nie ma sensu o nic pytać, bo zawsze zostanie się zjechanym.

Gość bibitówka
dziewczno wpisz w google co to masturbacja!!!!!! a później sie zastanów o jakich bólach piszesz. śmiech na sali, jeśli to nie prowo to wspolczuje rozumku....

Gość kobietka1971
Może jednak menstruacyjne są te bóle? No-spa nie pomaga?

w dupoie z wmai, ja wiem co mnie boli, wy się do uczcie nieuki bez szkoły penie ominęliście gimnazjum, stąd te braki. NOspa nie pomaga.

Gość vfvrfvr
napisałas bóle masturbacyjne a nie menstruacyjne...nie zauważyłam, wiec chyba ty autorko robisz sobie jaja albo się pomyliłaś a do gina nie idzie się tylko jak sie jest w ciąży:O

Gość heh phi
no jak sobie nie robić jaj czytajac takie głupoty.??? dziewczyno opanuj sie i zasięgnij troche wiedzy. znajdz róznice pomiedzy menstruacją a masturbacją!!!

Gość vfvrfvr
dodam jeszcze ze pochlaniam penis mojego taty odbytem

Gość vfvrfvr
ona raczej specjalnie to napisała a wy się ekscytujecie a wy podszywy nie jesteście śmieszni

oto co skopiowałam z googli : Uwarunkowania masturbacyjne. ... są częste i wielokrotne, to może się pojawić zanikczucia lub tzw. przeczulica (sprawiająca ból nadwrażliwość na bodźce).

Gość katastrofa.............
jak dojdziesz do tego, że to jednak z toba cos nie tak, to wypadałoby przeprosic wszystkich za to twoje ujadanie. a na takie głupoty to tylko sie śmiac i robic jaja:))

Gość vfvrfvr
lubie wkladac sobie kawalki masla do odbytu

chyba wy mnie macie przeprosić! Ja wam nic nie zrobiłam, ja się tylko po lucku zapytałam, a wy na mnei z ryjem jak zwykle. opanujcie się czasem bo kąśliwy ten wasz jad.

Masturbacja (inaczej: onanizm, ipsacja, samogwałt) zachowanie seksualne polegające na pobudzaniu własnych organów płciowych (penisa, sromu, pochwy), kończące się najczęściej orgazmem. Masturbacja u zwierząt została opisana u wielu gatunków, zarówno dzikich jak i udomowionych. Masturbacja odbywa się bez udziału partnera lub przy jego wyłącznie biernym udziale. Istnieje pojęcie wzajemnej masturbacji, które dotyczy sytuacji z aktywnym udziałem partnera U kobiet masturbacja polega najczęściej na ręcznej stymulacji łechtaczki lub pochwy, warg sromowych i innych stref ciała (np. piersi). Podobnie jak mężczyźni, kobiety stosują też czasami specjalne przyrządy do masturbacji sztuczny członek, wibrator i inne. Niektóre osoby potrafią doprowadzić się do orgazmu stymulując inne części ciała, a nawet dokonując aktu masturbacji jedynie grą wyobraźni (W badaniach Kinseya zadeklarowało to 2% kobiet).

Menstruacja (miesiączka, ang. period, łac. menses); krwawienie miesięczne fizjologiczne zjawisko polegające na cyklicznym złuszczaniu się nabłonka macicy (endometrium) pod wpływem charakterystycznych zmian stężenia hormonów płciowych (estrogenów i progesteronu), wynikających z układów wzajemnych sprzężeń zwrotnych między gonadami, przednim płatem przysadki mózgowej i podwzgórzem.

Gość vfvrfvr
gimnazjaliści opanowali kafe a że ich rozumki są mniejsze od ptasich móżdzków to na kafe robi się jedno wielki gówno

i teraz się zastanów kiedy cie boli?? czy jak się sama macasz czy jak sie z ciebie leje.

Gość NIE KARMIĆ TROLLLLA
NIE KARMIĆ TROLLA!!!!!! trolololo, autorko :]

każdy, ale nie kazdy powinien tak sie rzucać jak nie ma racji, czasem lepiej sprawdzic ,a nie wystawiac sie na posmiewisko. tym bardziej majac sie za inteligentna licealistke;)

sprawdziłam w google co to są bóle "masturbacyjne" :D i wyszło to co wkleiłam. WYbaczcie, ale chyba każdy się czasem myli co? Gupia nie jestem jak wam sie wydaje.