Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sfrustrowana22

BRAK SEKSU W ZWIAZKU - kto tak ma?

Polecane posty

Gość sfrustrowana22

Macie ten problem? Od kiedy i jakie sa przyczyny? Mój facet od kilku miesięcy wali konia zamiast zająć się mną. Dla mnie jazda solo jest nie do zniesienia. No ile można? Jest humorzasty jak stara baba, nie ma dla mnie czasu, "boli go głowa". Nawet szybki numerek odpada bo zrzedzi....

Gość oj, zdziwałybyś się
co trzecia tak ma co trzecia ma kochanka

Gość matko boska częstochowska
U mnie znowu jest przesyt sexu. Zdecydowanie za dużo, a jak odmawiam, to mój facet wali focha. Żenujące. Jakbym chciała się tylko i wyłącznie do niego przytulić, to nie... zawsze musi się do mnie dobierać.

Gość olalallalala
to dziwne ze facet woli walic sobie konia niz byc z kobieta moze jest gejem?

Gość sfrustrowana22
Eh, nie wiem, może jest gejem..3 lata razem i kiedyś mieliśmy seks 2 razy dziennie. A teraz w ogóle go to nie obchodzi.

Gość sfrustrowana22
Co z tymi facetami nie tak? On zwala winę na mnie. A jak się do niego dobieram to odpycha, albo udaje że śpi. Jak zasne to idzie walić do łazienki!! No zwariuje!!

Gość bibitówka
ja tez tak niestety mam. temperametnem w sexie sie nie dobraliśmy, a ogólne pożycie calkiem calkiem, tylko z tym sexem jakos tak mało:( eh... rozmawialiśmy ,ale niestety poprawy niema, on poprostu tak nie czuje potzreby czesto, jak mi sie chce... choc wiem ,ze czasem woli sobie z walic przed kompem, na te swoje fantazje:)) a ja znow niemam natchnienia zawsze byc taka jak mu sie marzy:)) czasem chche poprostu byc soba i tak sponatnicznie zeby mnei wział i rżnał

Gość sfrustrowana22
Widzisz, my rozmawialiśmy i to mnie oskarżył ze to tylko moja wina. Nie podał szczegółów. Kiedyś był chętny, chciał spelniac różne fantazje, a teraz to jest coraz gorzej. nie przytylam, jestem dokładnie taka sama. Jestem za młoda na takie problemy, chcę cieszyć się seksem. A tak to tylko marnuje czas. Wkurza mnie to!!

Gość bibitówka
oj uwierz ze mnie tez to wkurzało, ile przeryczałam przez to to nikt niewie, straciłam pewnosc siebie jako kobiety. ale wiem że dalej jestem atrakcyjna dla innych facetów, ale niechce zdradzać, kocham tego gUpka bardzo i jakos musze sie z tym pogodzic, choc ciezko jest zyc ze swiadomoscia ze tzreba sie prosic o sex:(

Gość sfrustrowana22
Ja ryczalam chyba codziennie przez ostatnie 3 miesiące. On o tym nie wie, bo poplakuje w łazience albo jak go nie ma. Nie czuję się atrakcyjna, chociaż mam kilku poważnych adoratorow w pracy i na uczelni. A on? Może kogoś ma? Jedyne co robi to oskarża ale przez większość czasu jest tak obojętny że aż boli. I nie odzywa się do mnie. Chcę się zakochac, chcę znów poczuć się jak kobieta. Myślę o zdradzie....nie oszukujmy się, od związku chce się głównie bliskości i seksu a nie zimna i obojętności.

Gość sfrustrowana22
No właśnie, czuję się jakbym musiała prosić o seks. A to jest ponizajace, bo powinno być tak zeby 2 strony chciały.

Porozmawiaj z nim poważnie, powiedz, że myślisz o zdradzie o rozstaniu. Że to nie jest normalne, powiedz, że nie jesteś szczęśliwa w związku. Może on ma inne oczekiwania wobec Ciebie w łóżku. Może to on lubi dominować , a zawsze Ty to robiłaś , lub odwrotnie??

Gość a ja mam odwrotnie i jestem
stara baba.Moj maz moglby non stop.Do tego doszlo,ze chodze po domu w zakrytych ubraniach bez dekoltow,z rekawem luznych.Do tego mam nadwage i 45 lat i 14 lat po slubie.Na poczatku bylo duzo,potem myslalam,ze to sie unormuje.Ja moge tak co dwa dni,on chcialby minimum dwa razy dziennie.Tak zle i tak niedobrze.

Gość bibitówka
u nas choc tyle ze czułosci nie brakuje, duzo sie przytulamy, całujemy, bliskosc jest praktycznie cały czas, tylko tego sexu jakos tak mało, bo raz na tydzien to dla mnie za malo.....

Gość sfrustrowana22
On wie ze jestem nieszczęśliwa i że myślę o zdradzie. Jak mu powiedziałam to wzruszył ramionami i powiedział ze nie może nic z tym zrobić! Nic tylko walnac głową w ścianę....

Gość u mnie w związku w związku
też nie ma od jakiegoś czasu :-( i to przeze mnie :-( jestem gruba i nie mogę się przemóc :-( Mój Partner mówi ciagle że jestem piękna i najpiękniejsza i patrzy na mnie z zachwytem, ale mimo to blokada w mojej glowie jest strasznie silna. Nie umiem tego przełamać :-( nie umiem schudnąć :-( tydzień jestem na diecie, potem wpadam do sklepu i obżeram sie w domu słodyczami i pizzą :-O

Gość sfrustrowana22
Widzisz tobie chociaż mówi ze mu się podobasz. Ja takie komplementy dostaję jedynie od obcych osób a nie od tej od której bym chciała najbardziej. W sumie to teraz zaczęłam go traktować ozieble i wcale już nie rozmawiamy. Wszystko się popsulo. Zamienilabym się z tobą.

nie umie CI poradzić :-( ale wierz mi,z e moja sytuacja też nie jest dobra i na pewno nei chciałabyś sie zamienić. Skoro Twój facet rani CIę świadomie i nawet nie próbuje tego zmienić, to uważam, zę nie jest Ciebie wart, uważam, zę zasługujesz na kogoś lepszego a nie na takiego, który jest z tobą z łaski czy co?

ale co z tego że On mówi, ze mu sie podobam skoro ja w to nei wierzę :-( nie wierzę, ze mogę się podobać, bo moje ciało nie jest ładne :-( mam strasznie grube nogi i nie przypominam smukłej selfidy, a jak wiadomo nogi odchudzić najtrudniej, u mnie to raczej niemożliwe :-O

Gość sfrustrowana22
Eh...widzisz może nie jestes smukla ale masz skarb , męża który cię kochankiemtaka jesteś. Ja nie mam nic, związek na pokaz przed znajomymi. Wolałabym być w twojej sytuacji. Nie trzeba być chudym by być atrakcyjnym. Musisz tylko uwierzyć w siebie.

Gość sfrustrowana22
*kocha cię taką jaką jesteś miało być. Widzisz ja jestem szczupła, młoda i podobno ładna...i co mam? Nic! Mój facet też wysoki, atrakcyjny..a mamy takie problemy.

no na Partnera nie mogę narzekać, to prawda, ale zauważ, zę to ja jestem xródłem nieporozumień w związku, a u ciebie tym źródłem jest facet. Mój men ze mna wytrzymuje, bo chyba naprawdę mnie kocha, Ty ze swoim juz nie mozesz wytrzymać...wniosek? Nie oceniam Ciebie, próbuję tylko pomóc, być moze nieudolnie. Skoro jesteś nieszczęsliwa przy nim to raczej nie kochasz a masz święte prawo do miłosći, więc może odejdź i znajdź kogoś kto da Ci szczęście