Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nienawidzetegokrajuuu

Nienawidze POLSKI!!!

Polecane posty

Ludzie zap********* na studiach a potem co? nikt nie ma pracy. Ja szukam pracy od roku i nic. Kolezanki chlopak skonczyl studia, ojciec jej chlopaka przeszedl na emeryture rok temu jednak byl szefem w duzej firmie, wypromowal duzo osob i ma niezle kontakty. Co ten syn teraz robi? smarkacz jest w zarzadzie spolki i zarabia 30k miesiecznie!! Kto jest prezesem spolki? gosciu ktory zostal wypromowany przez jego ojca!! Boze ta Polska mnie tak wkurwiaa!!!!

Gość mentaI cut
spierdalaj. to tak na początek. :) po pierwsze ludzie sami sobie wybierają kierunek studiów. po drugie ten ojciec musiał kiedyś zaryzykować i założyć firmę. jak chcesz to ryzykuj, bierz kredyt i zakładaj, może interes się rozwinie i twoje dziecko też będzie miało dobrze zero szacunku dla bogaczy!

Gość Bo Polska
to kraj gdzie dorobi się cwaniak i głupek a reszta tyra..

Gość Nie podoba się?
to wont mie stont!

Nie zalozyl jej, byl prezesem przez wiele lat. Oczywiscie dorobil sie gigantycznej kasy bo to bardzo duza i znana firma no ale dlaczego jego syn od razu po studiach idzie do zarzadu firmy!! to skandal w bialy dzien

Gość Bo Polska
a ludzie to w większości przygłupy ;) zawistne, złośliwe bydło, które cieszy się z krzywdy 2

Gość mentaI cut
"nie zalozyl jej, byl prezesem przez wiele lat." aha, sorry. ale to co, nie trzeba się starać, żeby zostać prezesem? nie trzeba tyrać?

Gość mentaI cut
to normalne, że tak się znajduje pracę. firma najpierw szuka przez znajomości, bo to nic nie kosztuje. :P

Gość Bo Polska
ludzie sami sobie wybierają kierunek studiów. ale pierdolenie ludzie na zachodzie po studiach są kimś a tylko w Polsce zarabiaja często gorzej od fizycznego, co nie znaczy, że ci też dobrze zarabiają..

Ojciec skonczyl studia w USA wiele lat temu, wrocil do Polski i kiedys na kazde stanowisko bylo mozna sie dostac. Ja rozumiem, okey ojciec skonczyl dobre zagraniczne studia, zostal prezesem firmy spoko. NO ALE SYN!!! od razu po studiach ma zalatwione 30k miesiecznie jako czlonek zarzadu? nosz kurwaa ludzie pracy za 2k nie moga znalesc a on ma za 30k!!! skandal

Gość Bo Polska
nepotyzm, kumoterstwo, korupcja trzy grzechy polaczków

Gość weqwewqeq
zgadzam się... :( Ja kończylam historię nascie lat temu, z mojej grupy w rok po ukończeniu pracę miała jedna osoba, ale ten gosc załozył po prostu własną firmę... Na moim roku był gosc co nie przeczytał całe studia ani jednej ksiazki- sam sie tym chwalił, ale ze jest synem profesora to uczywiscie został przyjęty na studia doktoranckie... W IPN jak dzwoniłam to odmówiono zatrudnienia bo mam nie ta specjalizację niby, w przypadku znajomych- nie przeszkadza im że nie mają nawet ukończonej historii...

Gość Hrhmmjjmm
A jakie studia skonczyl ten chlopak?

Polskę kocham a polactwa nienawidzę. więcej tu reumatyzmu z biedy bo ogrzac sie nie ma czym niż romantyzmu. jak mi to w dzieciństwie ściemniano,.

tez w USA; MIT

Gość Hrhmmjjmm
LOL Przeciez MIT to jedna jak nie najlepsza szkola na swiecie xD Okey rozumiem ze byl od razu po studiach no ale zobacz ze on skonczyl super studia i taka praca mu sie nalezala. Nie twierdze ze te studia sa np 15k lepsze niz w Polsce bo zarabia 15k wiecej niz Polacy po Polskich studiach no ale kurde to jest MIT!!!

No ale co z tego? Nie ma doswiadczenia w pracy i nie powinien byc na takim stanowisku

a kto powinien byc?:D ty?:D :classic_cool: typowe u polaków...ma jedną krowę a sąsiad dwie. to polak nie mysli nad tym żeby tez miec dwie krowy albo trzy tylko liczy i modli sie o to zeby sąsiadowi minimum jedna krowa zdechła:D🖐️ x

Gość no nie moge normalnie
trzeba bylo na poczatku napisac,ze MIT skonczyl to bym sobie oszczedzila czytania reszty.

Zycie jest nie fair. Gdybym miala 50.000 dolarow na szkole rocznie to tez moglabym sobie pojsc pfff

Gość wiesz co,to nie tylko w Polsce
tak jest i nikt nie powiedzial,ze zycie bedzie fair,im wczesniej sie do tej mysli przyzwyczaisz tym szybciej zaczniesz cos dla siebie robic,a nie narzekac.Mieszkam w Stanach i co jest najwazniejsza rzecza?Networking.To sie zaczyna bardzo wczesnie.Dzieki temu potem dla jednych drzwi sie otwieraja dla innych nie.Konekcje rodzinne tez widze tutaj.