Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

andziaa2

Czy on ma zamiar mnie zdradzić??

Polecane posty

Mój facet. Od kad przyjął się do jednej z firm strasznie się zmienił. Zaczął chodzić na solarium i siłownię. Nie jest tak czuły jak zawsze jest obojętny... Od 3 tyg.nie uprawiamy seksu. Co myśleć?

Gość lusiapusia
moim zdaniem i jak znam ludzi,to albo ma albo wpadla mu jakas w oko. a bylas w tej firme? wybadalas z kim robi ?

Nie nie byłam:( pod koniec roku mają być tam przyjęcia i chce się przyjąć jestem już na liście. Kurde mam metlik w głowie... Śledzić go czy co nie mam pojęcia. I tak mi to nic nie da bo do firmy tak o wejść nie mogę.

Gość lusiapusia
sprawdz jego telefon jak bedzie spal albo sie kapal, obwachaj ubrania, jak sie tulil z jakas babka odrazu wywachasz. jesli pilnuje sie zeby odrazu jak z kad wraca sie wykapac i wyzucic ubrania do znaczy ze niechce zebys wyczula innej zapach. jesli nosi ciagle tel przy tylku i ma haslo to znaczy ze cos ukrywa. jak ma na abonament to sprawdz bilingi tam bedzie stac z kim gada i pisze.

Gość ja to interpretuję następująco
jak ma auto to zamontuj mu gps-a i minikamerkę pod kierownicą, pod łóżkiem zamontuj czujniki ruchu a pod prysznicem mini kamerkę termo i na jakiś czas wystarczy

oczywicie w kompie program szpiegujący

w ostateczności stary dobry wywiad agenturalny tylko to są już spore pieniądze, ale zakochani kasy nie liczą:)

Telefon od kad się znamy to zawsze patrzę mu w telefon. I on o tym wie,więc może kasować. I zawsze leży na ławie nie nosi go przy sobie. Nie wychodzi z domu na jakieś imprezy czy coś w tym stylu. Znajomych mamy tych samych więc chodzimy do nich razem. Zakupy robimy razem i takie tam. Myślę nad samochodem żeby jakiś podsłuch podłożyć. czasami mówi że ma nadgodziny i faktycznie zapisuje to na karcie z godzinami więc nie wiem czy ja mam jakieś źle przeczucia czy co...

Ciuchy obwąchane praktycznie codziennie. I czuć tylko jego perfum. Do wszystkich portali na internecie mam hasła sprawdzam i nic nie ma. Może się tak pilnuje. Nie wiem