Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość zdradzona zona

ZDRADZONA ZONA..

Polecane posty

Gość zdradzona zona

Witam wszystkich. Czuje potrzebe wyrzucenia z siebie wszystkich emocji, które kumuluja sie i narastaja z kazdym dniem. Moj maz jest instruktorem nauki jazdy w srednim wieku. Wiem, ze przychodza do niego mlode dziewczyny, które ledwo skonczyly 18 lat, bylam zazdrosna, ze spedza z nimi tyle czasu, bo pracuje po 12 godzin dziennie. Ale byl czuly, przed praca zawsze calowal, wyjezdzalismy ze znajomymi na wakacje, rodzinne spotkania. Wszystko bylo OK. Bywaly awantury o kursantki. Jestem przed 40, nie jestem jakos szczupla, jestem niska. Gdy pomyslalam o tych mlodych, atrkacyjnych dziewczynach szlak mnie jasny trafial! Dowiedzialam sie niedawno, ze mój maz ma romans. Z 19 dziewczyna w wieku naszej córki!! Kamuflowal sie niezle, drugi telefon, który chowal do schowka, kiedy konczyl prace wczesniej, mowil mi, ze musi zostac dodatkowe 2 godziny, a spotykal sie z nia chociaz ona dawno kurs skonczyla!! Trwalo to rok. Nawet jak dzwonilam do niego pod koniec pracy, rozmawial ze mna przy niej!! Mowil, ze jeszcze chwile i wraca, ze jezdzi z chlopakiem i zaraz wraca do mnie, bo koncza! Chce ratowac nasze malzenstwo, jestem w stanie mu wybaczyc!! 20 lat ot tak sie nie przekresla, tylko z kazdym dniem cholernie mi ciezko! Nie wiem czy utrzymuje z nia kontakt, tyle godzin w pracy.. Mowil, ze to dla niego nic nie znaczylo.. Czy któras z Was miala podobna sytuacje? Wkurza mnie tez, ze wykorzystal naiwnosc tej dziewczyny!! Wine pokladam w mezu! Wiem, ze ona sie z nim mocno zakochala, ba! Gówniara kocha go nad zycie! On tez tak jej mowil!! Jak pomysle, ze taki facet zawrocilby w glowie mojej corki to zabilabym gnoja!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować