Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emiliana ewa

Last minute na listopad - pogoda w Egipcie.

Polecane posty

Gość emiliana ewa

Orientuje się ktoś może jaka jest pogoda w Egipcie w listopadzie? Chcemy z mężem wziąć dzieciaki i polecieć na tydzień na urlop. Szukamy nie drogiej wycieczki w dobrym i sprawdzonym biurze. Z góry dziękuję za pomoc, do tej pory wyjeżdżaliśmy głównie na własną rękę i do tego podróżowaliśmy wyłącznie po Polsce. Czy w Sharm będziemy możliwość jeszcze wygrzać się na słońcu?

Gość świtaśnababecka
w listopadzie jest około 26 ja bym się bała tam jechać

Gość sharm el sheik
Zawsze jadę tam na Swięta więc smiało w listopadzie możesz jechać .Jest cieplutko tylko ciut chlodniej wieczorem .Woda 25-26 st ,baseny podgrzewane w dobrych hotelach .W kurortach spokój i bezpiecznie

Gość emiliana ewa
Jak myślicie....czy załapię się jeszcze na tę całą arabską wiosnę tam???:classic_cool:

Gość Vene090
Polecam zajrzec na stronę Alfa Star, bo my właśnie rezerwujemy hotel Regency Plaza (5*) za 1750 z pełnym wyżywieniem, wylot 14.12. Rok temu też byliśmy w grudniu i było bardzo cieplo a cena to połowa tego co w sezonie. W listopadzie również są fajne oferty ale trzeba za taki hotel zapłacić ok 2000zł

Gość Alenhalea
Byłam w Egipicie kilka razy, pogoda w XI jest ok, ciepło (może nie gorąco), słonecznie, jeszcze nidawno korzystałabym z okazji,że tanio i leciala, ale teraz też - nawet za darmo bym nie poleciała. Jeszcze z dziećmi... Egipt w ogóle jest nie za bardzo dla dzieci...brudno, bakterie, bieeeegunka...

Gość lolanaa
Spokojnie możesz jechać. Byłam w zeszłym roku w tym okresie i było bardzo fajnie i ciepło. Wieczory są faktycznie chłodniejsze wiec warto wziąć jakiś sweterek czy bluzę. W kurortach zawsze jest spokojnie, dbają o dobro wczasowiczów więc nie ma się co bać :) Ja poleciałam z Alfa Starem i miałam bardzo fajnego rezydenta, który był bardzo pomocny - mówił gdzie warto wyjść na mieście a od których części lepiej trzymać się z daleka żeby nie narobić sobie problemów.

Gość gość
Ktoś jechał może na wczasy z firmą Spokojnewakacje? To dobry wybór?