Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy wejscie w 1

pierwszy zwiazek po 25 r.z.?

Polecane posty

Gość ja mam 22 lata i nigdy
nie bylam jeszcze w związku :O mam za soba kilka nieduanych i krotkich znajomości, to wszystko :O czasem sie zastanawiam kiedy spotkam osobe, z ktora uda mi sie stworzyć zwiazek.. ale za kilka miesięcy koncze 23 lata i coraz ciężej uwierzyć, że kiedyś to się wydarzy, skoro wokół tyle par, a ja ciągle sama :(

Gość 23 lata sama

Mam 23 lata. Nigdy nikogo nie miałam i nie wydaje mi się że jestem jakaś brzydka albo szpetna, jestem ładna, ale poprostu nie trafiłam na Tego Swojego. Osoby z rodziny uwielbiają mnie pytać, czy ja kogoś mam, bo jak to nic w tym wieku. Bardzo mnie to boli jakbym ja była temu winna a nie jestem. Nie mam zbyt wielu znajomych, nie chodzę na imprezy, bo większość czasu poświęcam pracy i nauce gdyż studiuje. I tego winy też w tym nie ma, to los o tym decyduje kiedy się spotyka te osobę, a nie czy ktoś jest ładny czy brzydki. Być może będę gdzieś szła i przypadkiem wpadnę na Tego Jedynego.  Wierzę że kiedyś w końcu jego spotkam. Mogę być zniechecona, gdyż dotąd ci którzy się mną interesowali nie tyle że mi się nie podobali ale wprost  nie mogłam na nich patrzeć, byli ohydni. Temu również nie jestem winna bo przecież chce znaleźć takiego który mi się również spodoba, a nic z tego nie będzie skoro on mi nie. Myślałam czasami że mam coś takiego w sobie ze przyciągam samych brzydali, ale doszłam do wniosku że nie mogę mieć czegoś takiego i nie mam wpływu na to że komuś się spodobałam czy też nie. Wystarczy tylko czekać na swoja przystojną partię, bo na pewno dla mnie zostanie..... 😍