Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kooka

gesty bialy sluz w dni plodne?! :/

Polecane posty

Gość kooka

HEJ MAM PYTANIE CZY KTOS Z WAS W DNI PLODNE MA SLUZ GESTY BIALY MOJE CYKLE SA REGULARNE CO 31DNI A TAKI SLUZ MAM OD 10DNIA CYKLU AZ DO OKRESU :/ NIE MAM WOGOLE SLUZU PLODNEGO CZYLI ROZCIAGLIWY I PRZEZROCZYSTY :/ KTOS POMOZE ? CZY KTORAS TAK MA A I TAK ZASZLA W CIAZE ??? CHCEMY SIE STARAC O DZIECKO ALE NIE WIEM CO Z TYM SLUZEM :( PROSZE O ODPOWIEDZ!!!

Gość kooka
To o psie to nie ja pisalam :/ ktos nie zle chory ukradl mi nick :/ czekam na normalne odpowiedzi :) Pozdrawiam Kasia.

Gość wjcn.olka
najlepiej idz do ginekologa, pozbędziesz się wątpliwosci. Ja mam okres co 23 dni, a sluz pojawia mi się dopiero w 12 dniu.

Gość kooka
dzieki za odpowiedz,tylko ze ja nie mam nigdy tego sluzu rozciagliwego czy jakos tak jak juz mam sluz to duzo bialego takiego gestego wyglada jak krem jakis. nie wiem czy to normalne :/ bylam u ginekologa jakies pol roku temu poniewaz mialam starszne bole w dole brzucha ale on stwierdzil ze nic nie widzi i ze wszystko jest dobrze jego zdaniem :/ tylko ze nie pytalam o ten sluz wtedy bo mnie to nie interesowalo specjalnie a teraz chcemy miec wkoncu dziecko to nasz pierwszy cykl staran zaczelam czytac o tych sluzach itp i sie zmartwilam czy to ze nie mam sluzu typowo plodnego moze znaczyc ze jestem bezplodna:(

heh...mam tak samo...lekarz stwierdził lekką niedomogę...tez nie wiem co z tym śluzem...nie mam takiego typowo białego rozciągliwego..a badałaś hormony?

Gość kooka
dodam ze dzisiaj juz powinnam miec dni plodne a raczej owulacje z moich wyliczen tak wynika cykle 31 dniowe dzis moj 17dzien cyklu a ja mam caly czas ten sam sluz bialy i gesty jak krem nivea :(:( jejku oszaleje chyba jesli ktos tez tak ma prosze napisz! Pozdrawiam Kasia

Gość kooka
hormony badalam jakos pol roku temu zaraz po tej wizycie u lekarza i niby wszystko jest tak jak ma byc:(

Gość kooka
co to znaczy lekka niedomoga????? dzieki za info

Gość kooka
dlugo namawialam meza na dziecko a teraz jak sie udalo to pewnie sie okaze ze nie moge miec dzieci :(:(:(:( straszne...

Gość kooka
dziekuje ci za wiadomosci bardzo sie boje ze bez sluzu plodnego nie zajde w ciaze :( co ja mam zrobic teraz:(

Gość kooka
dziekuje za slowa otuchy postaram sie nie myslec tyle o tym ale to nie latwe bardzo kocham dzieci i chcialabym miec malenstwo z mezem ale jestem zlej mysli :(:( ja zawsze mam pecha w zyciu.. buuuu:(

Gość kooka
raczej nic takiego nie mam nic mnie nie boli nic nie swedzi itp wiec chyba nie... te bole brzucha a ktorych pisalam mialam tylko raz przez kilka dni i dlatego bylam u ginekologa ale nic nie wiedzial niepokojacego

Gość kooka
dziekuje ci za slowa otuchy naprawde:* mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze choc wolalabym miec ten sluz typowo plodny i bym sie nie martwila tak bardzo :( papa.

Gość juikiaaa
up

Gość marlenka199992
ja tak mialam w tym miesiacu caly czas jak mialam miec dni plodne to mialam ten sluz bialy lepki ... ktos na forum napisal mi ze w ciazy jestem :P ale 3 miesiace temu mialam przezroczysty ciagnacy, plodny a teraz... taki lepki bialy w dni plodne... i teraz zblizam sie do okresu i mam coraz mniej tego sluzu...

Gość gość
Na jednych forach piszą że można zajść w ciążę inni że nie. Też mam taki śluz i sama nie wiem :|

Gość Kirus2012
ja mam taki od 12 dni [nivea ;\] icoraz wiecej. okres mam miec za 5 dni zobaczymy czy to wciaz efekt odstawienia antykoncepcji [5mscy temu,]czy moze jednak-w koncu- bobo;]Jednak z checia dowiem sie jak to bylo u was. Pozdrawiam

Gość Kirus2012
No to bobasek ;) Mówiłam że coś dziwne z tym śluzem ;) Pozdrawiam

Gość gość
gratulacje! A ja w poprzednim miesiącu zamiast śluzu płodnego miałam (jak włożyłam palec do środka) biały twarożek i to raczej suchy, niż mokry jak krem nivea i nic wspólnego z grzybicą, a okres spóźnił mi się wtedy około 3-5dni. czyli był okres i teraz jest już następny miesiąc i powinnam mieć śluz płodny, ale nie mam a jak wkładam palec do pochwy i próbuję coś wyciągnąć to mam śluz biały i taki jak krem nivea (a nie suchy jak wtedy), ale ten jak krem nivea jest bardziej mokry niż w poprzednim miesiącu no ale się nie ciągnie tak jak płodny. Mam PCOS i brałam tabletki anty przez półtora roku ale teraz 3 miesiąc nie biorę. Myślę, że przez pcos nie uda mi się nic zrobić, bo skoro jajeczko się nie uwalnia to co ma być zapłodnione? Jeszcze partner pije i nie dosypia. W zasadzie to już nic nie liczę i średnio co tydzień "działamy". Urajałam sobie, że kłucie w jajniku to od ciąży, ale to widocznie pęcherzyk graffa nie pękał i nie uwalniał jajeczka... Zdrowo się odżywiam ale przez PCOS nic mi się nie udaje od 2 miesięcy, a teraz pewnie i ten trzeci miesiąc bez tabletek nic nie przyniesie. Nic nie używam i już nie będę liczyć - niech się dzieje co chce. Mam 23 lata

Gość Black_jack
I to jest jeden z powodów, dlaczego tak bardzo brzydze się pochwy. Bleee :/

I wyobraźcie sobie jak facet miałby was dotknąć tam teraz penisem, albo co gorsza, językiem. Fuu

Gość kirus2012
Ja też nie miałam śluzu płodnego w ogóle po odstawieniu hormonów, ostatni miesiąc mieliśmy spróbować bez testów owulacyjnych i akurat "zatrybiło" :) Wkrótce rodzę. Dziewczyny każda zdrowa para powinna "zajść" do roku czasu, dopiero później wykonuje się badania itd itp nie poddawać się :) Powodzenia :)