Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hjsnmmmmm

nic nie pomaga on ma malego

Polecane posty

Gość hjsnmmmmm

nie moge cieszyc sexem,probowalalm juz wszystkiego roznych pozycji i czasami go czuje w sobie ale brakuje mi tego uczucia ze jest we mnie tak naprawde, bez zadnego gimnastykowania sie , tak! on ma malego!! i to bardzo niestety i nie wiem co robic

Gość hjsnmmmmm
nie wiem nie liczylamale jest na dlugosc mojego palca no i tez cienki tak samo prawie

Gość Kosmily.
To zmien faceta albo sie przyzwyczaj

Gość hjsnmmmmm
nie mam tego uczucia rozpychania jak jest we mnie ledwo go czuje po sciankachmusze wybierac pozycje i myslet tylko o tym zamiast sie cieszycsexem i isc na zywiol

Gość ja to interpretuję następująco
a w czasie masturbacji zapewne palec wystarczał:)

Gość on ja :)
A ja mam od 16,5 do 18,5 cm długości i od 13,5 do 14,5 cm obwodu i uuj wie, czy to dużo czy mało, ale uwielbiam seks i oddałbym za niego życie :P

Gość gosiaczeeekkk
Kup mu nakładke z wypustkami na allegro widziałam taki bajer. Czytałam, ze daje niesamowite doznania dla faceta i kobiety. Kosztuje chyba z 10zł. Sa tez specjalne nakładki wydłuzajace i powiekszajace. Sama mam chec wyprobowac te z wypustkami, a moj maz nie ma wcale takiego małego. Mi nie chodzi o powiekszenie tylko o te miło drazniace wypustki, choc zdaje sobie sprawe, ze to tez troche go powiekszy. No ale sprobowac nie zaszkodzi. Tobie radze zakupic oba gadżety jakby pierwszy zawiodł. Pozdrawiam.