Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nic strasznego

Potrzebuję pomocy ,nie chcę kantować ?

Polecane posty

Gość Nic strasznego

Jak mam postąpić ,gościu kupuje u mnie rzecz w której zapewniam że jest bez skazy i odbiór osobisty. Przyjeżdża odbiera ,co prawda mało patrzy ,ja jestem też pewien że sprzedaję rzecz ok. Pisze mi maila że ta rzecz ma skazy i chce oddać i zwrot pieniędzy.Co mam odpisać? że widzialy gały co brały? czy ma oddać a przesyłkę sam opłacić. Byla jedna opcja,odbiór osobisty,jak postapić?

Gość .mała mi.
Skoro odbiór osobisty, to osobiście ma zwrócić.

Gość bbezznaczenia
Jeśli rzeczywiście rzecz była bez skazy a on jeszcze to odebrał osobiście nie przyjęłabym zwrotu.

Gość Nic strasznego
I co mam zaproponować? niech prześle na swój koszt ,a ja mu prześlę to co on mi zapłacił ibędzie ok.

a ogladal rzecz zanim kupil? jesli tak to nic nie musisz oddawac. obejrzal zgoszil sie na kupno i tyle. tak jak autorze piszesz widzialy galy co braly.

Gość Nic strasznego
Na aukcji było napisane że jest wszystko ok,i on to kupił ?odebrał osobiscie bo innej opcji po prostu nie było,a teraz chce zwrotu rzeczy.Mogę kasę zwrócić ale nie będe ponosić kosztów przesylki ,bo może ktoś trafił coś taniej?

jesli obejrzaj rzecz przed kupnem i sie zdecydowal na zakup. odpiadala mu cena i rzecz w takim.stanie to na twoim miejscu nie oddawalabym kasy. a niby czemu. a moze wrocil do.domu przemyslal i stwierdzil ze nie chce tego jednak ze mu to nie potrzebne a teraz wymysla ze jakies skazy ma. nic bym nie oddawala.

Gość Nic strasznego
Agnes no tak ,oglądał ale było ciemno i pewnie mi zaufał ech nie lubię takich gównianych sytuacji,a pieniądze to nie wszystko.

Gość Nic strasznego
I negatywa na bank dostanę,a taką mam ładną stronę.

ale to nie twoja wina ze zle obejrzal. pomysl co dla ciebie wazniejsze jedna zla opinia czy kasa ktora zarobiles. moim zdaniem facet uswiadomil sobie ze nie chce jednak tej rzeczy i teraz szuka pretekstu do zwrotu.

Gość nie dużo
Agnes dziękuję,to nie są duże pieniądze jak dla mnie i o to nie chodzi,ale o fakt jak w takiej sytuacji postąpić .

Gość Nic strasznego
No nie którzy sie podszywają ale mają rację.