Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Trudna sprawa'

Dlaczego kobiety zlewają mnie po pierwszej randce?

Polecane posty

Gość Trudna sprawa'

Czy to może być przez to że jestem nudny, gadam o pracy, szkole?

Gość mała czarnaaa_nebezpieczna
nie wiem, moze po prostu ejsteś "ciepłe kluchy"?

Gość Trudna sprawa'
Od razu mówię że nie jestem ciepłą kluchą, nie podlizuje się itd Zawsze płace i staram się być gentelmanem. Nie jestem brzydki. To są randki z internetu. Może dlatego?

Gość mała czarnaaa_nebezpieczna
może po prostu trafiasz na kobiety, które nie potrafią tego docenić. umawiasz sie zjakimiś dziuniami, które lubia gangsterów? :D może poszukaj jakiejś porządnej wartościowej i atrakcyjnej kobiety, a przestan szukać debilek z tipsami?

Gość ciężki odlot
może jedzie Ci zust, brakuje Ci zęba, albo fryzura nie teges?

Chyba lepiej jest gadać o czymś niż wcale. Rozmawia się o wszystkim,skąd masz wiedzieć o czym lubi rozmawiać a o czym nie. Myślę że może chodzi o coś innego,może wygląd?

Gość Trudna sprawa'
No właśnie trudno znaleźć wspólny temat do rozmowy z nową poznaną osobą. O czym mam z nią rozmawiać? O polityce, religii? Mógłbym ale wątpie żeby ją to ciekawiło. Z muzyki to mam swój ulubiony zespół i nic więcej mnie nie interesuje. Gdybym wiedział chociaż gdzie popełniam błąd. To są w sumie randki z internetu. Tak więc może jednak inaczej sobie mnie wyobrażały, ale niczego nie ukrywam, wręcz przeciwnie, teraz jestem dużo szczuplejszy.

A może przeciwnie, starasz się być "zbyt do przodu" i przez to wypadasz nieautentycznie? Trudno powiedzieć, nie znajac cię, powodów może być multum.

Gość Trudna sprawa'
Nie umawiam się z żadnymi tipsiarami. Ostatnio właśnie umówiłem się z bardzo wartościową dziewczyną. I już nie chciała się spotkać.

Przez internet lepiej się rozmawia. Na żywo widać emocje. Może faktycznie nudzisz kogoś.

Gość Trudna sprawa'
"zbyt do przodu" co chcesz przez to powiedzieć?

No, że za bardzo "cwaniakujesz", pozujesz, chcesz być na siłę błyskotliwy, zaimponować im? A dziewczyny to wyczuwają.

Gość Trudna sprawa'
Możliwe, ale to pierwsza randka, wiadomo że człowiek jest zestresowany i nie wie o czym rozmawiać. Ja normalnie to jestem zabawny ale przy obcych to nie wychodzi.

Gość Trudna sprawa'
Nie, to na pewno nie to. Nie lubie się popisywać i cwaniakować. Kiedyś myślałem żeby mówić cokolwiek aby nie było drętwej ciszy a teraz to nawet już sama gadka nie wystarcza.

Więc nie staraj się na siłę udowadniać komuś kogoś,kim nie możesz być w każdej sytuacji .

Gość facet taki.....
moze im się nie podobasz z wygladu i tyle

Gość Trudna sprawa'
Dodam jeszcze że nie komplementuje nigdy dziewczyn i dzwonie dopiero po paru dniach od spotkania, nie piszę żadnych smsów. Czy to może mieć wpływ na to?

Gość Trudna sprawa'
może to przez mój tik nerwowy, mrugam raz jednym okiem a zaraz potem drugim

Gość Trudna sprawa'
O co chodzi? Po prostu uważam że wszystko w swoim czasie. Na komplementy muszę sobie zasłużyć. Nie zamierzam pompować jej ego na pierwszej randce skoro ona może mnie olać i nie przyjdzie na drugą.