Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość referferferferf

Czy możliwe żeby brzydka dziewczyna miała

Polecane posty

Gość referferferferf

wielu partnerów seksualnych i ogólnie duże powodzenie? czy takiej jest przewaznie cięzko chłopaka znaleźć?

Gość trykocik
Zależy od osobowości.

Gość wrredniak
możliwe, wielu facetów po pijaku rzuci się na wszystko co ma dziurę

Gość Nie możliwe....
Tak uważam ,że brzydka dziewczyna nie może miec dużego powodzenia jest to niemożliwe . Może jakiś tam na nią czasem poleci ,ale nie będzie nigdy miała wielu wielbicieli , najwyzej wielu przyjaciół jeśli ma fajny charakter takie jest moje zdanie

Gość no chance....
zwykle te brzydkie mają lepszy charakter od zepsutych powodzeniem ślicznotek, ale i tak wolę te zepsute;P

Gość mało ładna
chociaż nie jestem zbyt ładna a teraz już nawet jestem stara to miałam wielu facetów, zawsze się za mną kilku uganiało i nigdy nie narzekałam na brak powodzenia więc to możliwe

Jeżeli mówisz że wielu partnerów seksualnych to odpowiem ci tak "Nie ważne że potwór ważne że otwór" a wszystko co jest związane z seksem ma powodzenie zwłaszcza w takich czasach. Jeżeli chodzi ci o normalne związki to liczy się osobowość być może ów dziewczyna ma wybitny charakter (zdaniem facetów)

Gość mało ładna
wielu facetów - czyt wielu. z którymi chodziłam/ byłam/spotykałam się a nie jak tu chyba zrozumiano sypiałam