Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa35

oralnie bez granic...

Polecane posty

Gość ciekawa35

Mam faceta...w łóżku ...ech :)...cudnie Ostatnio skończył we mnie, wyratliśmy sie chusteczkami suchymi, potem takimi do higieny intymnej i wciąż leżeliśmy przytuleni delikatnie sie pieszcząc. W pewnym momencie on...zaczął lizać mi cipkę... Nie ma w tym nic dziwnego, rzecz w tym ze wciaż wyciekały ze mnie resztki jego spermy. Przez chwilę miałam obawy, potem mnie uspokoił tłumacząc że nie jest to dla niego problem... Fakt, kiedy on lize mnie a potem całuje mnie w usta...wciaż czuję swój smak i zapach na jego ustach. Tak samo on całuje mnie w usta kiedy kończy w moich ustach... Jak to jest z Wami? Przyznam ze nigdy wcześniej nie zdażyło mi się żeby facet chciał mnie lizać zaraz po tym jak się we mnie spuscił, wiedząc ze nie brałam prysznica...

Gość no nie rozumiem
U mnie jest tak samo :) nie brzydzimy się tego oboje. Przecież to są masze ciała, sprawiamy sobie na wzajem przyjemność i nie wyobrażam sobie sytuacji gdyby coś takiego mnie lub męża brzydziło Nic co ludziki nie jest nam obce :classic_cool:

Gość chciałabym kiedyś dojść
do czegoś takiego:) zazdroszczę wydaje mi sie, że to właśnie taka pełnia zaufania, totalna akceptacja wszystkiego, a nawet podniecające to by było;)

Gość ciekawa35
Było podniecające... Po pierwszej chwili zaniepokojenia...że on mnie liże a tam wciąż coś jest i wypływa...totalna radosć spełnienia :)