Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lajdislejdisfgfgf

chodzicie już w kozakach ??

Polecane posty

Gość lajdislejdisfgfgf

chodzicie już w kozakach ?? założyłabym ale nie wiem czy nie smiesznie teraz to będzie wyglądać...

Gość 2W3ERTGSH
KOZAKI MAM W NOSIE

już dawno:D juz chodze chyba w kozakach z 2 tyg tylko nie dzień w dzień :) tylko nie takich mocnych a z zamszu np:) takich bardziej jesiennych :) nosze tez już cieplejszy płaszczyk:) Jest juz zimno a Tobie ma byc ciepło wiec zakładaj te kozaki a nie sie opiniami przejmujesz :-/

Gość na osiedlach to raczej tylko
dzisiaj pierwszy raz ubrałam kozaki, wyciagnełam kurtke zimową, bo serio zimno rano było. A do pracy w pewnym momencie mam kawłek piechotą i nie bedę marznąć.

Gość lajdislejdisfgfgf
no chyba właśnie założę te kozaki....słońce świeci ale zimno jest...

Gość foomicho
u mnie dzis rano byo zero stopni, teraz sa az 3:O to w czym mam chodzic? w balerinkach?litosci w ogole co to za pytanie????

Gość bxndbdbd
Ja nosze kozaki nawet w lecie,oczywiscie letnie,ale niektorzy dziwnie sie patrza,polska.to zacofany kraj wiec nje dziwie ci sie skad to oytanie

Gość 000+000
Teraz masz 0 stopni i ubierasz kozaki a co ubierzesz jak za oknaem bedzie -15? Ludzie nie przesadzajcie ja rozumiem , że zrobiło się juz zimniej ale pomyslcie co ubierzecie potem? Ja jeszcze nawet dziecku nie ubieram zimowych rzeczy a co dopiero sobie. Nie mam zamiaru nas pzregrzewać.

Gość chodzę w kozakach nawet latem
wiadomo ze nie w ocieplanych z futrem, ale mam kilka par na rożne temperatury Gdzie nie-gdzie dalej preferowana jest wieśniacka moda, ze kozaki obowiązują od Wszystkich Świętych :o Dla mnie to żenada, teraz kozaki są na wszystkie pory roku pomijając upalne dni i nie widzę powodu żeby w nich nie chodzić. wiadomo tez że nikt nie założy przy 15 stopniach tych samych kozaków co przy -15, ale po to własnie kupuje się rożne modele - jeśli ktoś kozaki lubi

Gość he he fakt
Pamiętam, ze często mama albo siostra chowały w szafie nowe piękne kozaczki, alby zabłysnąć w nich własnie 1 listopada przed rodzina na cmentarzu. To samo jest z płaszczami zimowymi i futrami... Kilka lat temu było 1 XI prawie 20 stopni i te wszystkie futrzane damulki dusiły się z gorąca, ale futra i ocieplane buty musiały być ;) Swoją droga ja rzadko zakładam nowe buty na wszystkich świętych, bo zwykle po przejściu kilku cmentarzy (nierzadko w deszczu i błocie) buty nadają się do gruntownego "remontu"

Gość lajdislejdisfgfgf
boże... co za zawistne istoty z was... :/ co założysz jak będzie minus 20 :/ masakra... moje kozaki są skórzane ale żeby jakoś specjalnie zimowe były to nie są..:/ matko to nie są śniegowce tylko długie kozaki za kolano. założyłam je na zakupy żeby dziś kupić zimowe i założyłam sukienkę ...:/ po prostu pasują.. tylko to słońce tak nie nie współgra z tym, ale poznałam ju ż pinie innych ludzie i wiem, że idę w kozakach :P