Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pierniczek alpejski z marmolad

moj przyjaciel zrobil mi prezent, przyjac?

Polecane posty

mam chlopaka, jestesmy razem szczesliwi, mam tez przyjaciela od lat, uslyszalam od innych naszych wspolnym przyjaciol ze od zawsze mu sie podobalam tylko nigdy nie bylo okazji zeby sie zejsc bo zawsze "ktos mial kogos" i taka prawa... szczerze to moj przyjaciel, ten, jest dla mnie w jakis sposob wyjatkwy, "inny" od reszty naszej paczki mamy wspolne gusta w wielu sferach zycia itp jednak mam kogos, i nie moge powiedziec ze jest zle, jest dobrze, zalezy mi na moim facecie... moj przyjaciel wyjechal za granice, zaczal dobrze zarabiac, tez ma kogos, i ... zrobil mi prezent, materialny, bardzo mily... jestem zaskoczona... nie wiem czy powinnam to przyjac. jak uwazacie? rzecz w granicach 100 zl na polska walute... nie wiem jak odebrac to co zrobil ... nadmienie z wszyscy razem tworzymy paczke ...

Gość beyonce84
wez a co tam :P

Gość hola_ola
Jak nie są to seksowne stringi z haleczka przezroczysta lub kajdanki do wspólnych uciech lozkowych-to co za problem?? a A tak wogole to co dostalas?;P

Gość edfefrefefef
jak by mi się podobało to wziełabym i podziękowała:) ale obecnemu facetowi nie przyznałabym się że to od kolegi bo awantura byłaby:)

plyte :> no ale chodzi o to ze moj facet se wkurza, (mezczyzni tez maja 6ty zmysl) czuje sie to cos wiecej ze strony mojego przyjaciela ja tez w sumie to wiem no ... ja i on jestemy podobni jak brat z siostra mysle ze moj facet tez to zauwaza i dlatego ise denerwuje jest zazdrosny a ja udaje glupia i mowie mu "daj spokoj to tylko przyjacielski gest" czuje sietroche jakbym oklamywala swojego faceta z drugiej strony ? nie wziac prezentu ? odeslac?troche niekulturalnie... btw chce te plyte ale nie wiem co nalezy zrobic w tej sytuacji

Gość edfefrefefef
eklerka z bitą śmietaną może chcieć , ale jak ona mu nie da to niedostanie, przecież nie jest bezwolną meduzą;)

Gość edfefrefefef
ja kiedys od takiego przyjaciela dostałam duże szczekoladowe serce..... i się przyznałam swojemu chłopakowi:( to był błąd, w konsekwencji zostałam zmuszona do całkowittego zerwania kontaktu z nim, byłam młoda głupia i zakochana, mineło 8 lat a ja dalej wspominam mojego przyjaciele i jest mi strasznie żal tej znajomości.

Gość hola_ola
Eee,płyta;to spoko;) Teraz weź swojego pod ramię i w ramach rewanżu tez przyjacielowi coś wybierz:) Będzie...tak normalnie?!i bez podtekstów:D

Gość zalezy co
eeeeeeeee jak plyta to bierz

Gość przyjmij prezent bo
niegrzecznie by było oddać ale daj mu do zrozumienia że przesadził z tym prezentem. A tak w ogóle to współczuję dziewczynie twojego przyjaciela. Ja bym była bardzo wkurwiona gdybym się dowiedziała że mój facet kupił przyjaciółce jakiś droższy prezent i na pewno bym się zaczęła poważnie rozważać sens takiego związku i zerwanie

A może w ramach rewanżu powinnam dać mu się wyruchać analnie? Przecież w pupę to nie zdrada.

Gość AnaleuszOdbycik
kochanie ty moje to jest drobniutki prezencik najwyzej zrob mu lodzika i po wszystkim

Jak najbardziej przyjmij. Przyjacielski gest. Gdyby zaserwował ci prezent za tysiąc złotych, to rozumiem. A stówa to przysłowiowa złotówka. ; ]

ktos tam u gory podszywa sie pode mnie... co do dziewczyny przyjaciela to ja jak najbardziej rozumiem sama zabilabym swojego chlopaka gdyby obdarowal swoja przyjaciolke jakims prezentem bez okazji od tak ... ja o wszystko rozumiem swojego faceta tez chyba po prostu jak sie sotkamy w paczce na imprezie postawie mu pare drinkow w ramach podziekowania kiedy bedziemy wszyscy razem ... moze i jego dziewczynie tez...co myslicie ?

Gość ja myślę że ..
dobry pomysł