Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gregory28lat

Zarzucaja mi ze ja znecam sie nad dzieckiem!!! Kiedy to zwyczajne klamstwo

Polecane posty

Gość gregory28lat

Póltora roku temu poznałem kobieta, ona jest samotną matkę 7letniego chłopczyka. Prawda jest całkiem inna. Moja była bo teraz już była nie raz wydarła się na małego, zwyzywała go czy ciągneła za włosy. Siniaki miał zawsze po niej. Ewentualnie po jej byłym bo ostatnio zaczeła się nawet spotykać z facetem który zostawił ją samą w ciąży i pomieszkiwała trochę u niego. Dziecko stamdąt zawsze wracało z jakimś sinikiem a teraz to ja mam problemy bo jak nie jej ojciec to matka, to siostra lub któryś z jej dwóch braci grożą mi że albo mnie zabiją albo wezwą policje. Jak tłumacze im sytuacje to winny jestem albo ja albo tamten facet ale nigdy ich córka bo oni myślą że ona nigdy nie uderzyłaby dziecka.

Gość 7 letni chłopiec
chyba sam już potrafi powiedzie kto go bije :O ja bym złożyła doniesienie na policje,albo do jakiejś opieki społecznej bo skończy się tak jak z tym biednym chłopcem z Będzina :/ lepiej działaj, żeby nie było za późno

Gość gregory28lat
Z tym że matka mu zabrania mówić prawde a on sam też nie chce nic mówić i rodzina go nawet nie pyta. Tylko zrzuca podejrzenia na mnie, ewentualnie na tamtego nieudacznika ale nigdy nie na swoją córke czy siostre.