Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miałam pecha

smutne i przykre

Polecane posty

Gość miałam pecha

No i co z tego, że jestem fajną, młodą, wykształconą (dwa kierunki studiów), inteligentną, zaradną kobietą skoro wygladam jak dziecko? Mam budowę ciała rozwijającej sie nastolatki (z tym że już bardziej się nie rozwinę jak one), jestem niska i mam dziecnnie wyglądającą twarz. Mam 26 lat a oglądają się za mną i zaczepiają jedynie nastolatki. Miałam pecha rodząc się fizycznie taka i dlatego pewnie zostanę sama na zawsze. Smutne i przykre.

Gość grrrom
Ludzie rodzą się niepełnosprawni, chorują, a Ty przejmujesz się takimi pierdołami. Żal

Gość miałam pecha
Tak samo jak oni niestety zostanę sama do końca.Też umrę jako bezdzietna, samotna, stara panna.

ludzie maja tyle powaznych problemow a Ty sie skreslasz z powodu mlodego wygladu? powinnas byc szczesliwa, masa 26 latek wyglada jak huczace czterdziechy

Gość grrrom
Z pewnością. Po takim tekście nawet nie chciałbym Cię poznać

Gość miałam pecha
rebelrebel : chodze na szpilkach, ubieram się kobieco. Makijaż robię zwyczajny, nieprzesadzony, ale też nie niewidoczny. I tak nic z tego, skoro i tak w 99 % przypadków ekspedienci pytają mnie o dowód ;/;/

Gość miałam pecha
rebelrebel : tylko że te "huczące czterdziechy" są w szczęśliwych związkach, świat ich traktuje poważnie. A mnie nie. Bo wyglądam dziecinnie.

ja mam 22 lata i mnie juiz nie pytaja a wolalbym zeby tak bylo... przesadzasz, na pewno przesadzasz, bo nie ma brzydkich kobiet a sa tylko zaniedbane wiec glowa do gory, z tego co piszesz to na pewno o siebie dbasz tylko musisz sie zaakceptowac i znalezc plusy swojego wygladu mlodego i swiezego :)

Gość dhjdshsd
Pokaż cycki szmato :)

huczace czterdziechy beda wygladac za chwile jak prababcie nie ma czego zazdroscic... solara, mejkap i kremy przeciwzmarszczoke w wieku dwudziestu kilku lat to nie jest powazne..

Gość miałam pecha
rebelrebel : nie napisałam że jestem brzydka. grrrom : a jak mam mówić? Życie jest świetne i niesmaowicie cieszę się, że mi się tak układa? Raz w życiu byłam w związku, koleś był młodszy ode mnie o 3 lata. Po 5 miesiącach mnie zostawił, dla jakieś nastoletniej siksy, bo doszedł do wniosku, że między nami jest za duża różnica.

proste - nie masz pecha z wygladem czy takie tam, po prostu masz wokol siebie nieodpowiednich ludzi, facetow ktorzy nie szukaja w zyciu stabilizacji ani prawdziwego uczucia, wyglad jest wazny ale nie najwazniejszy, masz nieodpowiednich ludzi wokol, zmien otoczenie

Gość miałam pecha
Próbowałam - niestety tak jak mówiłam jestem niepoważnie traktowana, i naprawdę nie przesadzam, wszyscy odbierają mnie jako dziecko, chociaż bardzo się staram. Nawet to co mówię, jest traktowane "pobłażliwe" bo wiadomo - młoda to co może wiedzieć, patrzą przez inny pryzmat niż powinni

widze, ze dyskusja jest bez sensu... jak mozna narzekac, ze wyglada sue mlodo?? jest tyle sposobow na postarzenie sie - ubrania, fryzura, makijaz... probowalas wszystkiego? moze idz do jakiegos profesjonalnego stylisty czy cos?

Gość Anonim6285
pokaz fote powiem ci czy mi sie podobasz

Gość miałam pecha
Poznałam kiedys kolesia przez internet, rozmawialiśmy kilka tygodni, 33 lata, wykształcony. Widziałam po rozmowach przez internet, że mu się naprawdę spodobałam, zresztą sam mi to mówił. Po kilku tygodniach zdecydowaliśmy się spotkać na żywo. Po godzinie rozmowy przy kawie mi powiedział, że to nie ma sensu, że on szuka kobiety a nie dziecka, po prostu się pożegnaliśmy i więcej kontaktu nie było.

Gość miałam pecha
Rebelrebel : ale czy do ciebie dociera że ja nie wyglądam młodo, tylko dziecinnie? i że to jest różnica?

miałam pecha-ludzie nie traktują Cię poważnie, bo wyglądasz młodo? Ja też wyglądam na 15lat, a mam 20 i też jestem w ten sposób traktowana. Często, gdy mówię wydaje mi się, że ludzie słuchają mnie nieuważnie i patrzą jak na dziecko. Tylko, że za 20lat to ja nie będę wyglądać na własną babcię :)

Gość grrrom
A nie sądzisz, że problem nie jest w Twoim wyglądzie tylko w Tobie.

Gość miałam pecha
Ty masz 20, a ja 26. Mnie traktują tak jak Ciebie. Z tym, że ja mam podejrzewam inne widzenie świata niż Ty (z racji wieku, przynajmniej ja miałam inne w Twoim wieku od tego teraz). Odnoszę wrażenie, że to jak sie zachowuję i to co mówię, jest w tak rażącym kontraście z tym jak wyglądam, że aż śmieszne albo żałosne. Tak wnioskuję po reakcjach ludzi na mnie.

Gość yryrty
ile masz wzr? i mysle ze przesadzasz bo wiekszosc lubi taki filigranowe kobietki

Gość miałam pecha
Wzrotu mam 152 cm. Filigranowe o kobiecych kształtach owszem lubią, ale ja mam figurę dziecka, a nie kobiecą.

Gość miałam pecha
fanko Realu Madryt - to jeśli nadal będą Cię tak traktować pomimo upływu lat to współczuję, bo wiem jakie to przykre. Z biegiem czasu będziesz coraz dojrzalsza mentalnie i zmienią się Twoje potrzeby i nastawienie do świata, a świat nadal będzie Cię widział dzieckiem.

Gość Mistrzzzzz
A piersi masz, czy jesteś płaska?

Gość miałam pecha
A w jakim celu nr gg? Mam piersi.

Gość yryrty
pogadac,napisz na moje:40121622