Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paniTuliPanaSobie

Brak podobienstwa!

Polecane posty

Gość paniTuliPanaSobie

Miala ktoras z mamusiek dziecko ktore nie jest podobne do zadnego z rodzicow,ani bliskich z rodziny.Moj syn ma prawie dwa lata,ja i maz ciemne wlosy,ciemne oczy,a on blondyn z niebieskimi oczami.Czesto stykam sie z opiniami typu " Nic podobny do mamusi ani do tatusia" Wtedy robi mi sie naprawde przykro :( Dziecko jest napewno od meza,bo nie mialam innych partnerów :)

Gość martyna kownacka
może to nie twoje dziecko tj innej matki?

mam koleżankę która jest szatynką i mąż też mały nie jest do nic nic a nic podobny-blondyn:) ale jak pokazała mi zdjęcie swojego męża jak był w wieku ich syna to wygladali jak bliźniacy...jaśniutkie włoski kręcone i mały korbolik a teraz jej mąż to ciemny szczupły facet

Gość hyhy
Moja siostra też nie jest do nikogo podobna. Ma teraz 24 lata i nadal nie można znaleźć żadnego podobieństwa;)

Gość makatka03
mój brat co prawda jest podobny do ojca (twarz), ale włosy ma blond i oczy szare, a rodzice oboje bruneci o piwnych oczach

Gość znam takie dziecko
Mój kuzyn i jego żona wyglądają jakby z wozu cygańskiego kiedyś spadli. A ich pierwszy syn blondyn z niebieskimi oczami i też się wszyscy dziwili. Ale teraz jest nastolatkiem i włosy ma ciemniejsze no i po rysach twarzy cała matka.

Gość no ale co wy się tak dziwicie
że ktoś kto ma ewidentne cechy dominujące czyli ciemne oczy, włosy czy karnację ma dziecko niebieskookie z jasnymi włosami i cera? to jak najbardziej normalne co innego, gdy oboje rodzice maja tylko cechy recesywne, czyli przede wszystkim NIEBIESKIE oczy - tacy rodzice mogą mieć tylko i wyłącznie dziecko z niebieskimi oczami i nie ma innej opcji ponieważ oboje mają po dwa geny recesywne

Gość Natkaaaa
A moja córka jest mieszanką mojego męża i mojej siostry! Nic ze mnie nie ma, ostatnio babka w autobusie zapytała się czy to moje dziecko;/

Gość a moja to jest
A moja to małe odbicie teściowej. Kto teściowej nie zna, to się pytaja czyja córcia jest.

Gość no to ja tez się zapytam,
mozliwe, synek przyjaciolki tez jest blondynkiem z niebieskimi oczami, a jego rodzice to ciemnoocy szatyni. Dziecko bardzo podobne do ojca mimo tych jasnych oczu i wlosow, rysy twarzy te same :)

Gość bojs bojs bojs
moze ci podmieniki dziecko lepiej sprawdz to :DDD czasem tak jest on jest maly a dopieo w wieku 5-7 lat bedzie wiadomo jakie bedzie mial wlosy oczy tez moga sie zmienic