Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niveanotalone

Czy opłaca się studiować podyplomowo?

Polecane posty

Gość niveanotalone

W tym roku już nie będę raczej kombinować, ale w przyszłym raczej na pewno zdecyduję się na studia podyplomowe. Teraz pytanie do Was, jak oceniacie poziom studiów podyplomowych na uczelniach prywatnych? Jakie polecacie? Chyba wolę wybrać prywatną uczelnię. Jakie są Waszym zdaniem korzyści takie studiowania?

Gość oplacalnie jak najbardziej
Ja szukałam po uczelniach prywatnych i ostatecznie padło na akademię humanistyczno - ekonomiczną w łodzi. :) Mam za sobą już tyle lat edukacji, że kolejny rok tylko wyjdzie mi na dobre, na pewno jest to na plus w CV.

Gość no akurat w tej uczelni
to na plus ci nie wyjdzie, wszyscy sie smieją z niej, jest w Łodzi znana ze jak sie zapłaci to sie papier ma i lepiej pracodawcy nie pokazywać bo wysmieje, moja koleżanka z liceum zrobiła tam magisterkę, powiem ci tak: cześci egzaminów nie było, kupili profesorowi koniak i kwiaty i wpisał zaliczenia, na cześci sie popłakała i bidę przepuścili, pracę licencjacką ktoś jej napisał...i tyle, aha, kiedys ta niby uczelnia inaczej się nazywła, nawet nazwę zmienili bo wszyscy z tej szkółki lali, nie trac kasy, nie warto, szukaj gdzie indziej