Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość falinera

gdzie na wakacje za rok?

Polecane posty

Gość falinera

postanowiłam założyć ten wątek bo za oknem nie za ładnie a tak to przynajmniej porozmawiamy o ciepłych miejscach :D jakie macie plany na wakacje za rok? planujecie coś teraz czy idziecie za ciosem i załatwiacie wszystko na ostatnią chwilę? ja zawsze planuję wcześniej- inaczej za bardzo bym się stresowała ;). w przyszłym roku podobnie jak w tym będę na pewno jechać na Mazury z wind4you i to mi zajmie z dwa tygodnie. będe pewnie chciała pojechać jeszcze do rodziny na wieś a tak to nie wiem co dalej :) jak jest u was?

Gość kocham wakacje
ale super z tym rejsem! ja bym chętnie popłynęła w taki rejs po Morzu Śródziemnym, np. w Chorwacji albo coś :d ciekawe, czy są takie opcje z jakiegoś polskiego biura.

Gość falinera
ja byłam z polskim biurem właśnie http://wind4you.com :) było super, także nie wahaj się:)

Gość nie mająca pojęcia
Jak zwykle :D Będę się włóczyła po górach...:) Naszych, polskich i słowackich...

Gość podpowiadacz
Ja też góry! To pewne. Na 100% Bieszczady :) A jak starczy czasu pieniędzy to pewnie jeszcze Tatry.

Gość sexi...zonka:)
porodowka :( i polog, czyli sciany domu :( ale dzidzia u boku, oby zdrowa

Gość SmoothGirl
Oj sexi zonko, alez ci wspolczujemy. Najbardziej te samotne stare panny, taka przykrosc cie czeka

Gość joanna_27/Lyon
na 100% Polska 2 tygodnie w Polsce - pochodzę z Poronina koło Zakopanego, mąż z Krakowa więc gór nie traktuję jako atrakcji zresztą my często podróżujemy nie ma u nas czegoś takiego jak wakacje bo do Turcji loty rodzinne zaczynają się od 210 e w 2 str więc nie ma z tym problemu - nigdy nie lecimy na wyprawę z biurem podróży aktualnie jestem tydzień po planowanym terminie porodu - mała nie chce wyjść przez ost 6 miesięcy lekarz zabronił latać samolotem skoki ciśnienia ale myślę że na Boże Narodzenie odwiedzimy Polskę

Gość joanna_27/Lyon
ale nie narzekajcie ponoć listopad ciepły w tym roku tu temp 10 - 15 st i też mgły typowa aura

ja sie chyba wybiore na mazury...mamy przyczepe campingowa to zawsze taniej..i na pewno nie chce sie skupiac na najmodniejszych kurortach ...chce miec plaze dla siebie z mozliwoscia lowienia rybek

Gość to prawda, jesli bedziesz sama
ja jeszcze tegorocznego urlopu nie wykoszystalam...

Gość krakersy serowe
my już 3 rok przekładamy wyprawę po Polsce, planuję wczasy w Krynicy Górskiej, połączone z objazdówką po Polsce, zwiedzaniem Krakowa, Ojcowskiego PArku Narodowego... jeszcze bez szczegółów, ale plan jest. Przekładaliśmy wyjazd ze względu na moją ciążę właśnie i malucha, bo to jednak daleka dla nas droga i męczące, ale w najbliższe wakacje chcemy spróbować. To tak około 3 tygodni. Później możliwe, że jeszcze pojedziemy nad morze ze względu na klimat/jod... chyba, że uda nam się zorganizować wcześniej morze /maj/czerwiec/ to wtedy może gdzieś dalej. Zwykle coś zaczynamy rezerwować w marcu/kwietniu.

Gość joanna_27/Lyon
ja marzę o Polinezji Francuskiej tylko taka wyprawa to ok 3 tys e na osobę nas wkrótce 4 więc 4 * 3 = 12 tys e niby to tylko 2,5 mies pracy ale i tak nie pojedziemy :)

Gość a ja jestem sama
Nie mam faceta, znajomi poparowani wszyscy i wakacje spedzam w pracy, bo samemu na urlop to smutno