Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NiedobraNiedobra

Jak zaopatrzyć się na romantyczny wieczór?

Polecane posty

Witam. Chciałabym urządzić dla mojego chłopaka ''romantyczny wieczór''.. no, może nie taki znowu romantyczny... :) Chciałabym świetnie wyglądać, a do tego niestety potrzebne są co niektóre akcesoria. Mogę przeznaczyć na to bardzo znikomy budżet :( Do tej pory myślałam : czarny stanik, zwykły - ''z bazarku'' - ale w ładnym kroju. Czarny pas do pończoch + pończochy, i szpilki ''jednorazowego użytku'' z allegro http://moda.allegro.pl/czarne-szpilki-czerwona-podeszwa-505bl-r-39-i2743423579.html . Oprócz tego jakieś delikatne perfumy lub pachnąca mgiełka do włosów. Jak zrobić się na bóstwo za niewielkie pieniądze? Myślałam nawet o peruce :) ale stwierdziłam że to byłaby już przesada :-) Gorset byłby dobry ale takie jak mi się podobają są za drogie, oprócz tego ciężko byłoby znaleźć mój rozmiar. Macie jakieś inne pomysły?

Gość gdahgda
to co masz w zupelnosci wystarcza.. faceci sa wzrokowcami, to oczywiste, ale rozbudzilabys go i bez tego wszystkiego :) jakas kolacje pyszna zrob, winko do tego... swiece... i juz masz 100 proent romantyzmu :)