Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaw

śledzi fotoblog byłej

Polecane posty

Gość zaw

Mój facet od czasu do czasu przegląda blog byłej. Nie chcę wyjść na histeryczkę,bo to przecież nic takiego. Ona jest z kimś innym i chyba nie mają ze sobą kontaktu. W sumie chodzi tylko o to,że jest cholernie atrakcyjna- zawsze seksownie ubrana i umalowana i chyba problemem jest tu moja zazdrość. Ja rzadko kiedy się maluję i ubieram tak jak ona. Może dlatego nie powinno mnie dziwić,że tak rzadko prawi mi komplementy. I zachodzę w głowę,że może taki typ preferuje?

skoro jest z Tobą - to musisz mu się podobać, przecież nie jest masochistą. Chyba faktycznie chodzi raczej o Twoje niedowartościowanie- jeśli podoba ci się jak ta dziewczyna się ubiera i maluje- ubieraj się i maluj podobnie. Musisz się sama sobie podobać, będziesz pewniejsza siebie i zobaczysz, że bezpodstawna zazdrość minie. A on, cóż- może jest ciekawy, ale jeśli Ci to przeszkadza to powiedz mu, ze czujesz się z tym niepewnie i jest Ci przykro.

Gość Bananaaa
moj ex tez oglada mojego bloga, a jest juz po slubie. Nie mamy ze soba zadnego kontaktu

Gość szoque!
a skad sie wie KTO oglada twojego bloga?