Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co robiiiiiiiiiiic

A co WY o tym sadzicie? nie komplikowac lepiej sobie zycia?

Polecane posty

Gość co robiiiiiiiiiiic

Jakiś rok temu poznalam fajnego faceta, i bylismy 2 razy na randce, bardzo w porzadku koles, ale jakos po 3 randce stwierdzilam, ze jest DJem i wokol niego kreci sie duzo dziewczyn, a nic nie bylo miedzy nami oprocz buzaiaka na pozegnanie, wiec stwerdzilam ze zakoncze te spotykanie. Po miesiacu poznalam obecnego faceta i jestesmy razem juz jakis rok. Dj nie dawno sie odezwal z pytaniami czemu zakonczylam zanjomosc ze bylo mu przykro i kilka razy pisal a ja nic nie odp.... Pytal czy jest mozliwe spotkac sie np na spacer i pogadac. Napisalam ze przemysle to. Jednak z drugiej strony nie chce komplikowac sobie sytuacji z moim obecnym facetem, poniewaz bardzo go kocham. Jednak czy nie spotkac sie w tajemnicy przed chlopakiem i isc na zwykle spotkanie?

Gość Saloth
Idź w tajemnicy. Twój obecny i tak się dowie. Będzie zachwycony. Na pewno. DJ to palant. Nie uda sie z nim. Obecny odejdzie. w ten sposób pozbędziesz się kłopotów z tymi durnymi facetami. Potem wstąp do klasztoru.

Gość co robiiiiiiiiiiic
Jest mi dobrze w zwiazku z obecnym, ale przeciez ja nie poszlabym na zadna randke tylko na zwykle spotkanie? przeciez nie zamierzam go zdradzac czy cos w tym stylu

Gość MariahAntoinaJózefinaJennifer
Oszalałaś?! powod dla którego olalaś dj'a był strasznie absurdalny.... ale teraz masz już kogoś, kochacie się więc po co chcesz to wszystko skomplikować? Radze ci nie spotykaj się z dj'em, to totalnie bez sensu.........

Gość co robiiiiiiiiiiic
a juz na pewno nie zamierzam psuc swojego prawie rocznego zwiazku, dla zwyklego spotkania

Gość Saloth
Oczywiście, żadna randka. Zwykłe spotkanie. Jaki jeszcze kit nam sprzedasz?

Gość co robiiiiiiiiiiic
Ja wiem, ze powod byl glupi, ale nie chcialam sie wtedy wiazac, czy cos w tym stylu. A jesli sadzicie, ze nie warto komplikowac sobie i mieszac to lepiej faktycznie sie nie spotkam. Chyba nalezal mi sie taki kubel zimnej wody:)

Gość co robiiiiiiiiiiic
Glupio to tlumacze, faktycznie Dj moglby potraktowac ten spacer nawet jako randke. Szczerze mowiac nie rozumiem jak on mogl jescze napisac po tym jak przestalam sie nagle odzywac

Gość Saloth
Woda - wodą. Ale i kubełkiem po glowie powinnaś dostać. :-)