Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczego tak jest ?

rodzice chłopaka nie akceptują nocowania u nich jego dziewczyny

Polecane posty

Gość dlaczego tak jest ?

Witam dzisiaj miałam nie przyjemną sytuację pocałowałam chłopaka swojego na pożegnanie do pracy!! a mojego chłopaka mama z tekstem (ja na to patrzę i nie wyraziłam zgody)na co na pocałunek przed jej oczyma a to była jej wypowiedź :( to absurd i zaczęła się kłótnia wymiana zdań chłopak stanął w naszej obronie i mówi że teraz są takie czasy a ona że w jej czasach tak nie było i że jak by mojego chłopaka babciaa matka jego mamy zobaczyła by że ona tak u chłopaka śpi to by ją z domu wygoniła!!! a powiem że chłopak ma rodzeństwo i jest młodszy i ma mój chłopak brata najstarszego taki dość nerwus i mówi jego mama że jak jego brat się zdenerwuję to powie albo jemu albo mi coś nie miłego jestem z chłopakiem 3 lata i nam minie w marcu3 lata jak chłopak jest w pracy ja siedzę u niego śpię już od trzech lat czuję to po sobie że jego brat mnie unika i traktuje jak powietrze to się czuję i widzi jego 2 siostry są spoko no ale kto by chciał się kumplować z nerwusem boże nie wiem co mam myśleć zabolało mnie to pomóżcie

Gość co za rozwydrzone gówniarstwo
no i bardzo dobzre!!!! jak chce sobei sprowadzać panienki do łóżka na noc i jest taki dorosły to niech się wyprowadzi i zamieszka w SWOIM domu :-O Bo ten dom nie jest jego, jest jego rodziców. Ja też bym nie pozwoliła za żadne skarby, chociaż jestem młoda i jeszcze swoich dzieci nie mam. A ty miej trochę kultury i ogłady dziewucho!

Gość dlaczego tak jest ?
ty dziewucho a która twoja znajoma tak nie robi że pomieszkuję u chłopaka i śpi u niego !!? czasy są teraz inne a nie jakieś parę naście lat temu nie było można nic co to celibat

jesteś żenującą gówniarą :-O jego matka powinna wyciągnąc cię za fraki ze swojego włsanego domu i wyrzucić na bruk :-O ja bym nigdy nie pozwoliła, zeby jakaś obca dziewucha mi sie kręciłą po domu i zostawała na noc i sprawiała, zę we włansym domu czułabym sie jak intruz :-O Widać jak zostałaś wychowana, pewnie takie samo kurestwo cię wychowywało, wiec to dla ciebie nic takeigo :-O

Gość dlaczego tak jest ?
ZDZIRO JAK MASZ CZELNOŚĆ TAK MÓWIĆ JEGO MATKA MNIE LUBI I TO BARDZO ŻARTUJEMY SOBIE ŚMIEJEMY SIĘ I NIE MA NIC DO MNIE ŻEBY KOGOŚ DOBRZE POZNAĆ TRZEBA WIEDZIEĆ JAKI JEST W DOMU NA CO DZIEŃ WYSZŁA BYŚ ZA KOGOŚ KOGO NIE ZNASZ I JAKI JEST W DOMU ŻENADA WIDAĆ ŻE NIE WIESZ JESZCZE NIC O ŻYCIU A STARZY TRZYMAJĄ CIĘ JAK W CELIBACIE NA PEWNO PYTASZ SIĘ MAMUSIU MOGĘ IŚĆ Z CHŁOPAKIEM NA RANDKĘ A MAMUSIA DO CIEBIE TYLKO SIĘ NIE CAŁUJ DOBRZE MAMUŚ JESTEŚ PEWNIE POD PANTOFLEM STARYCH ŻAL MI CIEBIE

stara torba się boi, że jej pomoc domową zabierzesz... Niestety, b. często uczicuia rodziców przekształcają się w patologię. :o ­

Gość gdeggddgdgd
to w koncu Cie lubi czy nie, bo nei chce zebys spała u niego, juz nie rozumiem

Gość dlaczego tak jest ?
O BOŻE PATOLOGIA TO JEST W CAŁEJ POLSCE ALBO U CIEBIE JEST ONA JEST WIDAĆ W JAKICH CZASACH SIĘ URODZILIŚCIE CHYBA W PIERWSZEJ WOJNIE ŚWIATOWEJ I CZASACH PRL-U

nbo raczej jest głupia :-D a Ty wulgarna dziewucho już tak się nie piklij bo ci żyłka pęknie. Ja od lat nie mieszkam z rodzicami, ale na swoim i u siebie w domu mogę robić co chcę , twój chłopak nie , a tym bardziej ty :-O idź i sie panosz u siebei w domu a nie u obcych

Gość kredka bambino
sorry, ale nie wyobrazam sobie czegos takiego. Nie jestes zona, nie jestes narzeczona. Jak on jest w pracy to ty siedzisz u niego w domu? Spisz tam? A co swojego nie masz?? Pracy, szkoly nie masz, ze non stop u niego przesiadujesz? Jakbym byla jego matka to wogole nie pozwolilabym zeby jakas obca osoba paletala mi sie po domu podczas nieobecnosci. Smieszna jestes

Po pierwsze: Naucz sie pisać poprawną polszczyzną- używaj znaków interpunkcyjnych, bo tego się nie da czytać. Po drugie: Ile macie lat i czy mieszkacie daleko od siebie? Dla mnie nocowanie u chłopaka podczas gdy mieszka on z rodzicami jest dziwne. I co, mamusia za scianą a Wy bara bara? :o Jak chce się być dorosłym to idźcie na swoje..

Gość kredka bambino
a jak chcecie sobie razem mieszkac to wyprowadzcie sie na swoje. Ale pewnie pieniazkow nie ma, bo hrabina cale dnie siedzi w chacie. Nie swojej :o

Gość Bananaaa
Ja też nie pozwoliłabym swoim dzieciom sprowadzać na noc ich partnerów. Ja zaczęłam nocować z facetem, kiedy on zamieszkał sam.

Gość dlaczego tak jest ?
LUBI MNIE ALE TRZYMA SIĘ ZASAD KATOLICKICH IW INNYCH CZASACH SIĘ CHOWAŁA TEŻ CHCIAŁABY ŻEBY BYŁO WSZYSTKO PO BOŻEMU ALE TERAZ MŁODZI SĄ NA TOPIE I ŻYJĄ PO SWOJEMU A NIE SĄ POD PRZYMUSEM RODZICÓW KTO TERAZ RODZICÓW SŁUCHA W KWESTIACH ZWIĄZKÓW LEPIEJ GDY SIĘ POZNAJE WCZEŚNIE JEGO I RODZICÓW LEPIEJ SPRAWDZIĆ I CHŁOPAKA I RODZICÓW ZA WCZASU ŻEBY NIE ŻAŁOWAĆ PÓŹNIEJ TEŚCIÓW I MĘŻA

Gość Wiedźma Hogata
ale ciagle to jest ICH dom, a nie twojego faceta. Czy ci się to podoba czy nie, panują tam ICH zasady.

Gość jhdahd
jestes za glupia, nie czytasz co inni pisza

Gość dlaczego tak jest ?
BO WY SIĘ WSZYSCY BOICIE ŻEBY WAM DZIECKO W CIĄŻE NIE ZASZŁO KAŻDY MA SWOJE ZASADY I NIECH SIĘ TRZYMA POZA TYM TO INTERNET A NIE JĘZYK POLSKI WIĘC KAŻDY PISZE JAK CHCE I CO CHCE KAŻDY INACZEJ MYŚLI NA TEN TEMAT BO WY TRZYMACIE SIĘ STARYCH ZASAD I JAK WAM STARZY DADZĄ MIESZKANIE I KUPIĄ TO JUŻ SIĘ WYWYŻSZACIE KAŻDY ŻYJE JAK CHCĘ I GDZIE CHCE A PO ZA TYM JA NIE ZAŁOŻYŁAM TEGO TEMATU ŻEBY TU KTOŚ OBRAŻAŁ MÓJ POGLĄD NA TEN TEMAT TO JEST WASZE ZDANIE A JA MYŚLĘ CO CHCĘ A TA ZDZIRA CO MÓWI ŻEBYM SIĘ NIE BULWERSOWAŁA BO MI ŻYŁA PĘKNIE MNIE TO NIE RUSZA MYŚLISZ ŻE CO JA SIĘ BULWERSUJE SZLAG CIĘ TRAFIA ŻE NIE MASZ TAK ZAJEBISTEJ MATKI CHŁOPAKA Z KTÓRĄ DOBRZE TRZYMASZ SZTAMĘ

Gość dlaczego tak jest ?
UJ LUDZIE ALE WY MACIE POJEBANIE WE ŁBIE NIE PIERDOLCIE MI FARMAZONÓW ŻE WASI ZNAJOMI NIE ŚPIĄ U WASZYCH PARTNERÓW TO WY NAPRAWDĘ JESTEŚCIE ZACOFANI I EPOKI KAMIENIA ŁUPANEGO !

Gość Bananaaa
Widać matka chłopaka nie jest taka cudowna, skoro ośmieliła się zwrócić Ci uwagę...

Gość Bananaaa
Nie pisałam o moich znajomych, bo nie obchodzi mnie z kim oni sypiają i gdzie. Pisałam za to o sobie.

Gość dlaczego tak jest ?
MI NIE ZWRÓCIŁA UWAGI TYLKO SIĘ Z MOIM CHŁOPAKIEM KŁÓCIŁA A TO JEST RÓŻNICA JESTEŚCIE PRYMITYWNI

Gość dlaczego tak jest ?
NO WŁaŚNIE KAŻDY ŻYJE JAK CHCE I Z KIM CHCĘ

Gość ale zazwyczaj to jest tak że
to córkom rodzice nie pozwalają sprowadzać chłopaków na noc. Natomiast synom raczej wolno!

Gość Xenomorph
Ja pierdole, gównażeria teraz tak bełkotliwie pisze, że ciężko zrozumieć o co im chodzi. Cały tok myślowy w jednym zdaniu. A gdzie kropki, przecinki, stylistyka? Uczycie się czegoś w szkole czy macie na to wyjebane?

Gość Bananaaa
Jasne, każdy żyje jak chce, ale pod swoim dachem a nie cudzym

Gość dlaczego tak jest ?
SZKODA SŁÓW SZKODA SŁÓW SZKODA SŁÓW SZKODA SŁÓW SZKODA SŁÓW SZKODA SŁÓW SZKODA SŁÓW SZKODA SŁÓW SZKODA SŁÓW SZKODA SŁÓW SZKODA SŁÓW I TYLE

Gość Xenomorph
Pewnie, że to nie jest dyktando ale naucz się tempaku poprawnie pisać po polsku. To także wyraz szacunku dla czytających. Poza tym Internet to nie szambo, tu też są ludzie.

Gość dlaczego tak jest ?
SKORO WAS TO NIE INTERESUJE I KAŻDY Z WAS INACZEJ MYŚLI I ŻYJE TO PO CO SIĘ TU WYPOWIADACIE JAK MACIE TAK SIĘ WYPOWIADAĆ BEZCZELNIE TO SZKODA MI SIĘ WYPOWIADAĆ UFF