Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spasiona grycanka 4

RATUJCIE!!

Polecane posty

Gość spasiona grycanka 4

żarłam i żąrłam i sie spasłam.Przyznaje bez bicia.Żarłam czy mi sie chcialo czy nie.Myslalam ze dam TO opanowac ale nie!! Nie moge schudnąć -co brać na zahamowanie apetytu?? Błagam pomózcie bo juz mam zamiar zioła tybetańskie kupic i pic je bo juz nie daje rady.Nie dziala na mnie chrom bo na słodycze to apetytu nie mam za bardzo bo wole tłuste jadło/ Co brać legalnego lu nie!!??

Gość spasiona grycanka 4
prosze o srodki na zahamowanie apetytu!!!!!!!!!!!

Gość alka34
pij duzo zielonej herbaty mi sie po niej nie chce jesc duzo

Gość spasiona grycanka 4
herbaty zielonej pije po 3-4 kubki dziennie+ woda ale chce zahamowac apetyt czymś!

Gość siostra Grycan aka waleń
mam to samo, zre nawet jak nie jestem glodna. kiedys mialam zarabiste tabletki meizitang, ale teraz sprzedaja same podroby ktore nie dzialaja, wiec siedze i żrę i czekam na cud.

Gość siostra Grycan aka waleń
nikt nam nie pomoże;(

Gość alka34
ja pytałam kiedys w aptece to mi poradzila tylko chrom i ocet w tabletkach i powiedziala ze nic innego nie ma

Gość maaagdaaa11111
kurcze tez bym chciala cos na powstrzymanie apetytu. Brak mi silnej woli juz :(

Gość spasiona grycanka 4
meizitang tez o nich myslalam tylko ze chyba amfe zawieraja a boje sie tego bo mam nerwice i czesto mnie serce boli Teraz w necie czytam o połykaniu waty!powaznie pije teraz zieloną z cytryna

Gość spasiona grycanka 4
alka34 co do octu w tabl. to wiem ze nie pomaga.Żarłam też.Ale wogóle to ocet jabłkowy tak ale pod postacią płynu -nie tabletek.Chrom -nie dzila na mnie.Na kumpele która za słodkim przepada dziala w ten sposób,ze bardzo ją wypryszczyło na brodzie ,dekolcie i plecach

Gość alka34
najlepiej by bylo skurczyc zoladek na kopenhaskiej ale tam sie je malo pzrez 13 dni gdyby\m tylko wytrzymała

Gość spasiona grycanka 4
podnosze!moze dzisiaj ktos sie wypowie.błagam!!!!!!!!

A musza byc tabletki? moze jakas dieta np. dukan? A moze przylaczysz sie do mnie i wspolnie bedziemy dietowac pamietaj ze niema rzeczy niemozliwych wszystko zalezy od psychiki jak sie uprzesz zrobisz wszystko, to jak bedzie?

Tabletki również odradzam, dukana niestety też, wyniszcza nerki i nie jest za dobra dla organizmu. Polecić mogę dietę Cambridge. Byłam na niej, schudłam ponad 10 kg i efektu jojo nie miałam więc polecam. Dieta bardzo wygodna, ma gotowe produkty, dodatki smakowe do wody jeżeli ktoś nie lubi zwykłej (mi naprawdę się przydało bo ciężko mi było wypić samej wody tyle ile trzeba) Poczytaj na stronie diety o samej diecie i o programie odżywiania http://dieta-cambridge.pl/program.html Powodzenia ;)

No ja bym też właśnie cambridge poleciła, efekty są dość szybkie, ich produkty diety smaczne, a że zostały przebadane klinicznie a dieta jest zarejestrowana w polskim rejestrze sanitarnym nawet to można czuć się bezpiecznie ją stosując.

Gość spasiona grycanka 4
hejka. Bardzo mnie zainteresowala ta dieta cambrige ale mam do Was pytanko.Jak mozna kupic te produkty i jak to wszystko wyglada?jestem z małej pipdówy i nie chce jechac do lekarza aby móc ją dostac.

Gość spasiona grycanka 4
AnkaK18 prosze powiedz-napisz jak wyglada ta dieta.Te posiłki i jak to zakupic?

Gość ja kiedyś brałam guaranę
w tabletkach na zwiększenie energii, pomogło mi bardzo, zauważyłam też przypadkowy efekt "uboczny" czyli mniejszy apetyt a właściwie jego brak, nie wiem czy to dobre, bo planowałam wzmożony wysiłek a więc powinnam organizmowi dostarczać więcej paliwa, tak naprawdę to jadałam mniej bo nie miałam czasu a głodu nie czułam ani ochoty na jedzenie, czy to było dobre dla mojego organizmu to mam wątpliwości, ale może u ciebie się sprawdzi, to była jakaś guarana w kapsułkach kupiona w zielarni, zależało mi na sporej dawce aby osiągnąć efekt energetyzujący, wcześniej piłam herbatki z guaraną ale to nie działało

Gość ja kiedyś brałam guaranę
guarana powoduje zwiększenie ciśnienia krwi, w razie gdybyś musiała na to uważać 🌻

Gość zatanczmy!
Co do diety Cambridge, to poczytaj sobie tutaj: http://dieta-cambridge.pl/program.html to jest akurat link z programem odchudzania (zwykle zaczyna sie od 2, pierwszy jest tylko dla ludzi wybitnie otyłych także luz ;) ) - obowiązkowa wizyta u lekarza przed dietą. Poczytaj sobie to sie wszystkiego z tego dowiesz. A ja mam jeszcze jedno pytanie - dieta dietą, ale znam dobrze ochote na jedzenie bez uczucia głodu - jak wygląda u Ciebie sprawa hobby, zainteresowan? Ja żre bez opamietania tylko jak sie nudze, wiec robie wszystko, żeby sie nie nudzić - i momentami zupełnie zapominam o jedzeniu :) poza tym zaitneresowania poszerzają horyzonty :) POWODZENIA!!!

Gość spasiona grycanka 4
a czy moge zamówic te produkty bez konsultacji?Ewentualnie telefonicznej?Nie mam zadnych schorzeń ani na nic sie nie leczę..chyba ze zaniedlugo na otyłośc hehe :-( cóz godziny pracy mam nienomowane .pracuje w niedziele i soboty.Potrafie cały dzień nie żreć by wpierdolić wieczorem to co powinnam przez dzień.Dotego lubie piwo lub wino .I za pół godziny kłade sie spać.I wiem ze tu zachodzi problem.

Produkty można zamówić poprzez sieć certyfikowanych konsultantów w całej Polsce, pewnie i niedaleko Ciebie ktoś się znajdzie. Ewentualnie przez Centra Odchudzania Cambridge w Warszawie i Katowicach jeżeli do tych miast masz "po drodze". Niestety jest brak możliwości zakupu diety drogą wysyłkową, ale może to i dobrze bo to nie dieta dla każdego wiec widać wszystko mają dobrze zorganizowane.