Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Envy___

Co sądzicie na temat modelek ??

Polecane posty

Gość Envy___

:) jak powyżej w temacie

Gość jakweihc
te co chodza po wybiegach są spoko bo to prawdziwe modelki :) inne panie uważające się za modelki a wybiegi oglądały tylko w gazetach to gowno

niekonretne pytanie. Znam fotografów, fotografików, modeli i modelki jak i wizażystki gdyż byłam jedną z nich. Znam całe to towarzystwo, jak chcecie to pytajcie służę radą, choć nie pracuje już z nimi bo przestało mnie to kręcić.

Gość Envy___
mnie własnie tez :) zauwazylam ze tak głownie chodzi o seks tak samo jak z tym statkiem fashion tv słyszeliscie o tym ?

Gość Envy___
oczywiscie chodzi mi tylkoo modelki z branzy modowej a nie innych pracowników ktorzy posiadaja wykształcenie

nie chodzi głównie o seks :O są ludzie i ludzie. Chodzi głównie o pieniądze:O to jest dochodowy biznes i taki troche handel ludźmi.

Gość Envy___
modelki są traktowane jak bydło :o niestety smutne ale prawdziwe. Trzeba chudnąć, tyc chudnąc tyc... masakra totalna co sie dzieje na bankietach nie wspomnę.

Envy a masz jakieś doświadczenie w tej kwestii ? Bo odnoszę wrażenie że nie wiesz co mówisz. Modelka to towar ale tylko podczas pracy. Na bankietach jest duzo alkoholu duzo osob, duzo duzo nowych znajomosci , wizytówki fruwają i wodka się leje jest dobra zabawa i okazja do zlapania propozycji pracy.

Gość Envy___
smierc a Ty jakie masz doświadczenia ? Ja jestem wizażystką w renomowanej agencji

wiesz co ja nie czytam plotek. Nie wszędzie jest pięknie i kolorowo. Jakis procent dziewczyn ktore mialy byc w Mediolanie modelkami na pewno trafia do burdeli. Czarny rynek jest wszedzie, co nie znaczy ze jesli jedna modelka jest k..wą to wszystkie, jesli jedna agencja burdelem to wszystkie, jesli jeden czlowiek jest zły to i wszyscy. Nie ma sensu się w ploty zagłębiac. JA pracowałam z normalnymi ludzmi ktorzy traktuja inyh ludzi rowniez normalnie. Poza tym polowa z tego co się wypisuje o innych w szmatławcach i portalach to bzdury. Wiadomo ze konkurencje trzeba niszczyc.

Envy ja byłam wizażystką w Polsce ale nikomu reklamy robić nie będę, i wizażystką w agencji modelek w Wielkiej Brytanii gdzie mieszkam, ale odeszłam, porzuciłam wizaż na dobre.

Gość Envy___
to powyzej to był podszyw o modelki są traktowane jak bydło niestety smutne ale prawdziwe. Trzeba chudnąć, tyc chudnąc tyc... masakra totalna co sie dzieje na bankietach nie wspomnę. :o muszę się zaczernić chyba

Gość Envy___
Czemu odeszłaś ? Też się nad tym zastanawiam. W sumie masz rację nie ma sensu w plotki brnąć.

wkurzył mnie właściciel agencji,mialam ją wspolprowadzic co mnie- wizazystkę- nie interesowalo, mialam zajac sie robota papierkowa.. w ogole cos mu sie pomyliło.

Gość Envy___
Ja spotykałam różnych ludzi, proponowali romanse i to dość często.

A coś Ty, w zycu mi się nie zdarzyło. Swego czasu też pozowałam, zanim malowałam, i też mi się nie zdarzyło. Raz tylko trafiłam na pseudo zboka, tzn fotograf dobry ale widać że lubiał popatrzeć na dziewczyny inaczej niż reszta.

Gość Envy___
Profesjonalny fotograf, nie patrzy na modelkę jak na kobietę a obiekt to fakt :)