Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

grejpfrutowa

jakie opony na zime?

Polecane posty

podobno niezłe sa nokiany. ale tez dosc drogie. nie mam czasu przekopywac całego internetu i czytac wszystkich opinii. jakie marki moge sobie w zupełnosci darowac ? help

Gość czabbi
najlepsze Goodyear Ultra Grip

Gość czabbi
tą stówe mozesz dołożyć, na oponach się nie oszczędza szczególnie na zimowych, to najważniejsza rzecz w aucie !

Gość znajomy bardzo chwalił
Nokian

Gość zonka australijczyka
obojętnie, najlepiej zimowki kup

Gość w biedronce som
opony zimowe

Gość mateusz5667
Od „Chińczyka” brałem opony budżetowe to wybrzuszenia miałem bardzo szybko. Przerzuciłem się na słowackie Matadory ( www.oponymatador.pl ) i teraz jest spokój pod względem wytrzymałości. To, co napisane na etykiecie otrzymujesz. Duża zasługa Continentala w know how, więc właściwie niczym człowiek nie ryzykuje.

Gość irekss
Zazwyczaj z wulkanizatorami się konsultuję przed wyborem opon. Brałem ostatnio Matadory w promocji z nowej kolekcji. Znajomy z serwisu wulkanizacyjnego potwierdził jakość, więc ryzyka praktycznie nie masz żadnego. Wyślij wiadomość do http://oponymatador.pl, bo szybko odpisują pod względem wyboru ogumienia. Ukierunkowali mnie na ciekawe rozwiązanie do dość lekkiej ciężarówki. Nawet poprawiła mi się stabilność jazdy po montażu Matadorów, więc to na plus. Poszukaj też recenzji zagranicznych tego ogumienia. Wiem, że nawet Niemcy często na nich śmigają.