Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smutna_narzeczona

Faceci a striptiz

Polecane posty

Gość kimmi kim
mlekovita - wlasnie dal mnie to nic takiego. Oczywiscie gdyby czesto robil sam z siebie takie wypady to moze bym sie zastanowila ale w tej sytuacji , do tego to jeszcze jego praca, no bez przesady :D

Gość mlekovita l
No i o to tez chodzi. Mamy byc tylko zgrabnymi dupami do pokazywania ciala, a ich myslenie utrwalaja wlasnie tym podobne rozrywki

Dziękuję :D Facet to facet. Będzie się oglądał za innymi, bo tak ma. I owszem, będzie stwierdzał, że są ładne. Że to fajne, tamto fajne. Ale naprawdę piękna w jego oczach jesteś Ty. Nie zapominaj. To z Tobą jest. O tym, że chce się z kimś porozmawiać i zbliżyć, decydują pierwsze sekundy, podczas których oceniamy, czy ktoś odpowiada nam fizycznie i nas pociąga. Tyle z bajki o miłości. Charakter poznaje się dopiero potem.

Gość mlekovita l
jak kto uwaza, ale na jego miejscu postaralabym sie o innych pracownikow tego dnia

Gość mlekovita l
Kyu, mezczyzni nie kochaja, nie mow mi takich bredni...chocby przez to o czym teraz mowisz

Gość kimmi kim
Autorko uspokoj sie i nie rob problemu gdzie go nie ma. Zapros kolezanke do domu i napij sie wina.

Gość ONA_dg
najlepiej niech go tam za raczke zaprowadzi i popilnuje go...:D skad wy dziewczyny jestescie...jak bedzie chcial to sobie do domu zaprosi pania ktora mu bedzie swiecic cyckami... Jesli parner poinformowal Cie o tym ze bedzie striptiz to nie ukrywa niczego przed Toba...

Chyba napisałam "tyle z bajki o miłości", z tego, co zauważyłam? ;) Btw - u kobiet to działa tak samo, więc o czym mówimy?

Gość kimmi kim
Mlekovita - Ty tez wyluzuj troszke. To ze Tobie nie podobaja sie kobiece ciala nie znaczy ze dla innych musza buc be i maja odwracac wzrok. Uspokuj sie a zobaczysz ze bedziesz mniej sfrustrowana. Nie pisze tego w zlosliwym tonie.

Problem w tym, ze ja juz zrobilam z tego wielka afere wczoraj, jak sie dowiedzialam. On sie zgodzil po prostu stamtad na ten czas wyjsc. Ale czuje sie durnie stawiajac go w takiej sytuacji.

Gość ONA_dg
a pani z krainy mleka dziekujemy...:D

Gość mlekovita l
Dlaczego czujesz sie durnie ? Postapilas normalnie

Gość mlekovita l
Ona_dg alez nie ma za co

Gość kimmi kim
Autorka- bylo minelo, to bylo wczoraj. Nie zaczynaj tematu. Co mialas do powiedzenie juz powiedzialas. Zachowuj sie jakby nic sie nie stalo i tyle.

Gość kimmi kim
Nie czulas sie z tym dobrze wiec powiedzials co myslisz i masz do tego prawo.