Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnaalicjaa

brak staran ze strony mężczyzny

Polecane posty

Gość smutnaalicjaa

Otoż mam takie pytanie. Spotykam się z facetem od 3 miesięcy. Przyjeżdża do mnie z zagranicy. Jak jesteśmy razem opłaca wszystkie wyjścia i zaprasza do ekskluzywnych restauracji. Jednak miałam urodziny i nic nie dostałam. Codziennie dzwoni i zapewnia o miłości, ale brak mi tych niespodzianek,gestów romantyzmu, kwiatów. Czy zerwałybyście taka znajomość?

Gość Desmond
Może coś istotniejszego napisałabyś o tym związku?

Gość lalalallalalalal
Ja bym zerwała. Jak można nie uczcić urodzin swojej kobiety? :O

Gość lalalallalalalal
Chociaż z drugiej strony piszesz tak, jakby względy materialne były najważniejsze.

Gość Desmond
A co Ty zrobiłaś dla niego???????????????????

Gość ertzuio67890
znaczy szpanuje a ciebie ma w dopie

"Przyjeżdża do mnie z zagranicy. Jak jesteśmy razem opłaca wszystkie wyjścia i zaprasza do ekskluzywnych restauracji" ­ no faktycznie się nie stara :D ­ przecież powinien ci kupić willę i jacht, co on sobie wyobraża w ogóle? :D

Gość smutnaalicjaa
Względy materialne nie są najważniejsze, ale jednak byłoby miło być docenionym. Ciągle mówi o miłości.

Gość smutnaalicjaa
zwróciłam mu uwagę a on mi powiedział, że w jego mniemaniu się stara ponieważ sama podróż kosztuje go 2 tys złotych, plus opłaca hotel dla siebie i restauracje.

Gość o ja cie ja cie
a przeciez Ty bys chciala wielkiego pluszowego misia albo poduszke serce z czerwonego ciciusia. Dramat

Gość ertzuio67890
mowi o milosci bo nie ma gdzie zaruchac jak przyjedzie:D

Gość Desmond
Co Ty zrobilaś dla niego??????????? Jak się starasz???????????

Gość pasi-konik
to dziecinada ,ja bym sie nie obrazala ,no po coo ? wiesz , ja mojemu jeszcze dlugo jak sie poznalismy przapominalam ,niby zartem -ze jutro sa moje urodziny,albo imieniny ,no i dzien zakochanych ,do dzis nie wiem czy mogl by zapomniec ,ale teraz juz pamieta ,sprawdzilam -moze dlatego nie bylo przypalu ???

Gość smutnaalicjaa
Planujemy razm przyszlosc, zaczął szukac mieszkania w moim miescie ponieważ chce ze mną żyć. Staram się o niego, przygotowałam dla niego ciasteczka, codziennie pisze i dzwonie, kupiłam prezent na urodziny dla niego i też dla jego córeczki.

Gość jslama,
facet z coreczka wlasna, mieszkajacy zagranica, ktorego znasz 3 miesiace i z ktorym planujesz przyszlosc? bedziesz plakac kochana, oj bedziesz :(:O

Gość smutnaalicjaa
jest wdowcem, żona zmarła przy porodzie

Gość smutnaalicjaa
uważacie ze jego zamiary nie są szczere?

czy są szczere ?? tylko ty możesz to wiedzieć :) z resztą po 3 miesiącach chyba nie odważyłabym się powiedzieć o przyszłości, za krótko, a np w mojej rodzinie uważają , że każda świnia ma urodziny, za to imieniny pełną parą !! może też tak uważa :)

Wybacz pytanie , ale ile ty masz lat, ile on ma lat, ile ma dziecko? Pytam nie z ciekawości ale dlatego,że dziecko to bardzo duża odpowiedzialność i nie wiem, czy dobrze się zastanowiłaś nad tym. Powiem tak, 3 miesiące znajomości to bardzo krótko, by planować przyszłość z człowiekiem, którego nie masz przy sobie na co dzień. Od święta każdy może być wspaniały,to tak jak wersja na wynos. Może najlepiej będzie jak sama ze sobą usiądziesz i pogadasz - co czujesz, czego się boisz, za czym tęsknisz, czego Ci brak, a z czego jesteś zadowolona i czego Ty chciałabyś. Nie musisz brać mojego zdania pod uwagę, możesz zrobić cokolwiek zechcesz, byle rozsądnie. Dziecko to nie zabawka.

Gość smutnaalicjaa
Ja mam 26 lat, on 39 a dziecko 3 lata. Kocham go nad życie i jestem w stanie zaakceptować to dziecko i on o tym wie.

Gość ja tez szukam i co
za ile jestes w stanie to zaakceptowac?

Gość aerofutur
duza odwaga lub naiwnosc i nieswiadomosc, zeby wyglaszac takie teorie. na dobra sprawe to tego faceta wcale nie znasz.

Gość aerofutur
jesli pytasz o zerwanie tej znajomosci to mozna podac co najmniej 3 powody inne jednak niz ten, ktory sugerujesz Ty sama w pierwszym swoim poscie.

Gość smutnaalicjaa
a jakie inne powody sugerujesz?